mała Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Witam. Jeszcze w dniu dzisiejszym chciałabym pożegnać się z serwerem DD2#2 oraz zrezygnować ze stanowiska admina. Jak wie już kilka osób bardzo mi tutaj bliskich, niedawno przyjęłam oświadczyny i muszę poświęcać większość czasu po pracy na wychowaniu córki mojego narzeczonego z tego względu jestem zmuszona koniecznie odejść. Dziękuję za szansę od More7 . Mam nadzieję, że nie zawiodłam nikogo swoim pobytem na DD2#2. Rodzina na pierwszym miejscu, mam nadzieję że to rozumiecie.. Gorąco pozdrawiam DD2#2. Do zobaczenia. Powodzenia chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Papa Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Gratuluję i życzę wytrwałości i dużo szczęścia z rodziną! ) Uprawnienia za chwilkę odbiorę. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Powodzonka w życiu i kolejnych pociech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dużo szczęścia i powodzenia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Ooo nie.. Najlepsza dziewczyna, z którą mogłem popisać, ale tak naprawdę fajnie na MH. Nigdy nie zapomnę tych wszystkich baniek lecących w Twoją niewielką główkę.. Powodzenia w życiu i gratulację. Papa ) P.S. Pozdrów córeczke, hah ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Powodzenia w życiu prywatnym rodzinna pierwsza Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 pa pa będę tęsknił ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Powodzenia, dzięki za współpracę na dd2#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi