heaVeN. Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura. Tematyka: crossy może też być coś związanego z cs'em. Ale żadnych terrorystów, policji itp.. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Obojętnie. Rozmiar: Na forum. Napis: heaVeN. AMXX SUPPORT, Admin ODD2 #2 i Redaktor Fanpage. Ale jak się coś nie zmieści to tylko te dwie pierwsze rangi. Inne uwagi: Starać się ;;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Są jakieś pomysły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Fajne, fajne. Ale zaczekam na inne pomysły. Oczywiście + za starania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 2 myślę, że ładne, ale daje też trzecie rozjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 http://i59.tinypic.com/2u903ma.jpg Dałam tylko amx support bo brzydko wyglądało z adminem dd2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Very good. Tyle, że mogłabyś zmienić mi napis AMXX SUPPORT na taka lepszą czcionkę ? Bo ta mi do gustu nie pasuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 [align=center][/align] [align=center]better?[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Bardzo fajnie. Ale zgubiłaś jedno X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Bardzo fajnie. Ale zgubiłaś jedno X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Juz poprawiam: [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi