Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Nick:`moDzeLoV. grałem Też na maM skiLL'a Wiek:21 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem 2 własne serwery Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: ponad 6lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Bardzo czesto jestem na serwerze i nie ma admina, zawsze piszę do nich gdy widze kogoś na WH itp teraz mógłbym sam to ogarniać Admini mogą potwierdzić o miom kontakcie z nimi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3h Kontakt:Steam ; `moDzeLoV Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/%60moDzeLoV./80.72.43.106:27022/ Jestem na serwerze ponad rok ________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Noo w końcu Oczywiste tak, gra tu tyle, że grzechem by było nie dać mu admina Do tego nie sprawia problemów na serwerza i spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jestem na Tak Aktywny botek i ogarnięty. Czasem mu odwali przez mikro ale jest się z czego pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Na tak. Ładnie śpiewa i wgl. Tylko wiesz no . . . Pilnuj się ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Nie znam kolesia. Kto to w ogóle jest ? Nigdy Cię nie widziałem. Na wielkie NIE. Nie no oczywiście robię sobie żarty. Śmieszny , fajny, miły gościu czekałem aż w końcu napisze to podanie Masz ode mnie TAK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Hmm gra od dawna. Zgłasza cziterów. Wymagania spełnione, ogarnięty typ, a do tego jest tu już dość długo. Przyda się. Oczywiście TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Czekałem na Ciebie . Jestem na TAK ;P +Miły +ogarnięty +wiek +steam Nie bede ci musiał slota zwalniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Nono doczekałem się tego podanie :v Na tak: -ogarnięty -steam -ten śpiew.. xdd 3 razy tak, przechodzisz dalej :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jestem w 100% za tym aby dostał admina !!! Ps. Ogarnięty chłopak Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Widzę, że prawie wszyscy na mnie czekali , Dz. wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Pewnie ,że TAK! -ogarnięty -zgłasza cheaterów -miły -steam Przyda się jeszcze ktoś do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi