Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Prosze usunac temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~B3LsU~ Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Wybacz "przyjacielu" - dziękuję, że wysłałeś mi link do tematu:P, ale jestem na Nie;) Z bardzo prostej przyczyny - nie potrafisz wychwycić cziterków:) no może jak ma na 100% to i owszem - ale jak już ktoś mu zrobi raz ss`y czy coś w ten deseń to upierasz się, że jest czysty+ czasami drażni mnie Twoje zachowanie. Więc jeszcze raz na NIE. @Edit Po co ten ss? Co kogo obchodzi jakie masz staty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Jestem a tak: aktywnosc na serwerze, kultura, staż ok, Ja dałbym mu szanse z jednej przyczyny, m.in. że rzadko widuje adminów na servie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Na życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi