Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Nick : |Drakengard|Steam id : STEAM_0:4:791305595 Data godzina : 14.04.2015 - 20:29:09 Mapa : de_westwood Admin: Sapthor Zostałem oskarżony o używanie wspomagaczy typu aimbot a owego nie posiadam admin mógł tak pomyśleć ponieważ strzelałem dużo HS, jest to oczywiście niepodstawne i mam nadzieję, że widać to na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Prosimy admina @Sapthor do przedstawienia dowodów w postaci demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 jak bedę w domu to demko wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 jak bedę w domu to demko wstawie Przypominam , że masz 24h na wrzucenie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 www15.zippyshare.com/v/0Lblcij2/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Demka są zbyt krótkie aby można było coś stwierdzić poza tym nie widzę w tych demakch żadnego aima . Gracz otrzymuje UB a Ciebie proszę abyś następnym razem nagrał zdecydowanie dłuższe demko/demka . Pozdrawiam Richard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi