Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Nick Parnik Data 14 kwietnia 2015 około 20godziny Wytłumaczenie Zostałem zbanowany o podszywkę lecz to był mój komputer i nick. Działo sie tak ponieważ miałem problemy z cs i coś mi crashowało i to nicku dopisywało mi (1) i mój nick. Proszę o odbanowanie ponieważ to zwykła pomyłka Ip 46.45.111.218 nick admina Raptorr server 500k lv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Zapraszam admina @Raptorr do wyjaśnienia sytuacji, admin ma 24h na odpisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptorr Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Zgadza się gracz z 1 dostal bana z powodem podszywka. Zbanowałem dlatego że nick Parnik był obecny na serwerze i za chwile wszedł ten nick z 1 Poprostu uznałem to za podszywkę (bardzo duzo się ich zdarza). Za zaistniałą sytuację przepraszam i również proszę o odbanowanie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi