Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam. otrzymałem bana za mc ok 19.25, niestety problem tkwi w tym, że nie zrobiłem nic niezgodnego z regulaminem... w związku z tym Kwestionuję tego bana, liczę na stosowne kroki podjęde przez head admina w tym temacie. No, chyba, że admin, który mi go dał, użyje odpowiednich argumentów i poznam powód . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'mikro' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:45971635' [AMXBans] Twoje IP: '178.43.187.36' [AMXBans] =============================================== Pozdrawiam Bene Nati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ban przez pomyłke. Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 , na następny raz uważaj . @Bene Nati QN - jak wyżej koleżanka napisała - był to ban przez pomyłkę. Również przeprosiła, więc myślę, że nie ma z czego wyciągać konsekwencji, tym bardziej, że ban minął Ci 20 minut temu oraz był tylko na pięć minut. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi