Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 xShaanz 16.04.2015 14:10 de_hell 83.24.211.145 Dzisiaj po południ dostałem bana od ww. admina za "czitowanie" chociaż nie maiłem żadnych "czitów" bana dał mi z tego powodu iż dwa razy pod rząd dostał w głowę... Nie zrobił mi żadnych ss'ów wiec ich nie wstawiam.Więc na jakiej podstawie zostałem zbanowany? Proszę o ub. z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Zapraszam admina @ELOELO do przedstawienia dowodów. Przypominam, że admin na ich przedstawienia ma 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELOELO Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Z góry przepraszam ale nie chcący nie tego zbanowałem jeśli możecie dajcie mu ub jeszcze raz sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Gracz dostaje UB, a Ciebie bym prosiła, żebyś na następny raz uważał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi