Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 witam administracje dostałem bana za nic na serwie 80.72.34.124:27265 po prostu wszedłem i po 10 sek ban na konsole moja nazwa to xXFranioXx zróbcie coś z tym proszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Na nicku , który wymieniłeś jest ban z powodem "Protector" Ban wygasa : 26.04.2015 - 10:13:17 EDIT; ale za co ten ban niby 'Protector' ? Najwidoczniej masz coś nie tak w plikach skoro otrzymałeś bana z takim powodem . Posiadasz w plikach jakieś dziwne aliase i plugin ma chornić przed np. bhop, kinfe script, anty flash,no recoil itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ale za co ten ban niby 'Protector' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dostałeś bana, bo masz coś namieszane w plikach, bądź jaki cheat w plikach. Usuń pliki związane z CS i zainstaluj od nowa. Musisz czekać jak ban minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi