Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Jak w temacie od wczoraj nie mam w zakładkach : internet , ulubione itp żadnych serwerów , nie mogę żadnego dodać , przez connect też nie mogę wejsć na żaden serwer ponieważ nie ładuje sie ten pasek . Wczoraj jeszcze wszystko działało wyłączylem gre i przy następnym wejściu już nic nie było . Reinstalowałem cs , steama kilka razy i nic to nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Spróbuj reinstal cs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Robiłem x razy .. steam , cs wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Wujek google nie pomógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Szukałem dziś dość długo to co znalazłem nie pomagało . A głownie znalazłem : przeinstalować zrestartować ruter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Poszukaj w google hasło ServerBrowser.vdf czy jakoś tak. Ten plik chyba powoduje problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Zrobiłem to i nic , teraz gdy na steam włącze serwer na pulpicie to serwery widać ale gdy nacisne i chce sie połączyc na jeden z nich to pasek sie nie laduje i nie moge polaczyc sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WodaWproszku Napisano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Firewall prawdopodobnie blokuje cs'a, dlatego nic ci nie działa. Jeżeli używasz jakiegoś antywirka wejdź gdzieś w zakładkę blokowane programy i sprawdź następnie dodaj wyjątek jeżeli nie masz antywirka, wejdź w windowsie do zapory i dodaj wyjątek następnie daj dostęp, zrób reset i sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi