Knopa Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Siema ! W dniu dzisiejszym rezygnuje ze wszystkich powierzonych mi rang, dziękuje za zaufanie. Nie mam już czasu i chęci do grania tu praktyki tu nauka tu ładna pogoda = wychodzenie na plac Na pewno dużo się nauczyłem na MH nabrałem doświadczenia i jeszcze raz dziękuje za ten mile spędzony czas z wami. Nad tą decyzją myślałem sporo czasu ale sądzę, że jest ona właściwa. Osób nie będę wymieniał bo jest ich dużo z którymi się da pośmiać, pogadać i powygłupiać wiedzą, że darze ich sympatią :spiteful: Nerwów sobie napsułem dużo, starałem się nie wiem jak wypadłem ale to już nie mi oceniać. Na ts'a jak i serwery będę sporadycznie wbijał bo multi gówno jest INO jedne Może kiedyś znów mnie natchnie do grania. Pozdrawiam @knoppcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 No cóż, szkoda. Powodzenia w życiu, bierz z niego garściami. Głowa w górę i z fartem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ooo nie.. Nie wierze. Najlepsza osoba, z którą mogłem tak gadać.. Wiele osób jest. Ale ta jest szczególna.. No nieeeee !!! :papapa: :papapa: :papapa: Wracaj do nas szybko rudziutki Ty i dawaj w haxballa pogramy ! Będzie nam Ciebie na pewno brakować. Nie tylko na JB, ale i wszędzie. Powodzenia w życiu :kibic: :salut: :papapa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 :smutny: kontakt mamy wiec sie nie zegnam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Miło było z Tobą współpracować. Trzymaj się i wróć z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Powodzenia w życiu realnym, żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 @knoppcio odchodzi, aż niewiarygodne . Trzymaj się i powodzenia, miejmy nadzieję, że w przyszłości zawitasz ponownie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Powodzenia w życiu, niech Ci się dobrze wiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Powodzenia w życiu. Cały czas do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 papapa ;( widzimy sie w wakacjach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Powodzenia . Trzymaj sie i zaglądaj czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Bardzo szkoda przyjacielu ale nie ma co trzymać Cie tu na siłę bo każdy z administracji chce dla innych jak najlepiej a to jest dobry wybór Nigdy się na Tobie nie zawiedliśmy, wspaniale utrzymywałeś serwer i myślę, że bez Ciebie za kilka dni z JB powstanie inny gdyż upadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Trzymaj się mistrzu Wpadnij na ts'a pogadać. Łapa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Bywaj Powodzenia w życiu prywatnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Odwiedzaj nas od czasu do czasu. ) Trzymaj się i dzięki za wszystko. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 3maj się z fartem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Szkoda, że odchodzisz od nas. No ale każdy wraca Tak czy siak trzymaj się i powodzenia w życiu :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 3m sie,cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 3maj się i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Szkoda, fajnie się z tobą grało i miło spędzało czas, jak dla mnie byłeś najlepszym opiekunem jaila i będzie nam ciebie brakowało jako opiekuna, mam na dzieje że jeszcze wrócisz i życzę ci powodzenia, żegnaj. :give_rose: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi