Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: Matys Godzina, data zdarzenia: 20:48 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1578933299 / 193.188.198.2 Uzasadnienie: Dostałęm bana o powodzie Czitowanie... 3 h temu dostałem ssy na tym serwie admin chyba nie wie za co banuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Prosze filmiki jesli nie wiesz o co mi chodzi Link http://www23.zippyshare.com/v/W3rnx2oA/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Przyznam, że na tym 2 rzeczywiście mi się celownik zatrząsł, ale to z wystraszenia. Reszta czysta przynajmniej według mnie Wiedziałem, że masz admina i domyślałem się, że patrzysz na mnie. Myślisz, że tak nagle aima włączyłem na tą 1 rundę? Mimo, że widziałem Cię na spec i nawet napisałem Ci cześć... Na 1 demku widać, że nic nie mam jeśli uznacie, że coś mam to chyba coś nie tak jest z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 2/3 akcje w demku są ewidentnie modelowe ale niestety demka jak dla mnie są zdecydowanie za krótkie i dlatego też gracz otrzymał by ode mnie UB. Ale na tym samym IP pod nickiem Son Goku jest aktywny ban za niewstawione screeny z dnia 16.04 jeżeli nie ty grałeś pod tym nickiem musisz zmienić sobie IP w tym celu musisz zrestartować modem jeżeli restart modemu nie pomoże to zmianę IP musisz dokonać u swojego operatora . Jeżeli uda Ci się zmienić IP poinformuj mnie na PW . Myślę , że wszystko jest jasne . W razie pytań zapraszam na pw . Co do tego celownika w drugim demku na gali strzelał po prostu na oślep przez smoke . Pozdrawiam EDIT; Jako ,że wynikły nowe okoliczności postanowiłem edytować post . Na demku HLTV z dnia wczorajszego widać wyraźnie jak gracz Matys pociska sobie na aimie . Dlatego też decyzja zostaje zmieniona na BEZ UB! Wszystko zostało potwierdzone u Opiekuna Serwera . Na demkach przedstawionych przez admina @FILO nie było dość dowodów na czitowaie gracza . Demko HLTV wyraźnie pokazuje , że gracz Matys był odpalony wczoraj dlatego też decyzja została zmieniona . Demko do wglądu: hltv.1shot1kill.eu/srv23580/HLTV-1504171952-de_dustyaztec.dem.zip Prośba do adminów nagrywajcie dłuższe demka i przedstawiajcie konkretne dowody na czitowanie gracza , Jedyną szansą na UB jest 100 reklam sieci zrobionych własnoręcznie . Więcej na temat odpracowania bana przez reklamy znajdziesz w temacie poniżej: Jak odpracować bana reklamami sieci : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Pozdrawiam Richard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi