Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Siemanko, mam na imię Rafał. Mam 20 lat. Pochodze z wojewódzctwa mazowieckiego, a konkretnie z Radomia. Obecnie, za parenaście dni, czeka mnie maturka Trzeba się uczyć ^^ Co do siebie, interesuje się sportem, a konkretnie Piłką nożną, ale po wypadku, który miałem w tamtym roku, lekarz zabronił mi grać, więc skreślił moją przyszłość. Mam duże pojęcie do do CS'a, a mianowicie związanych z administracją. Na poprzedniej sieci serwerów byłem adminem serwera 4FUN, a także pełniłem funkcję SSA, na TS3.(oczywiście się nie przechwalam, a chce żebyście coś więcej wiedzieli). Na serwerze będę posiadał nick KeBaB. Wraz se SWOIMI morduniami <3 stwierdziliśmy, że jesteście idealni na to, aby tutaj u Was zawitać. Mam nadzieję, że będzie Nam się z Wami miło wspołpracowało <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Cześć Kebsiu! <3 Kasztanie Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Siemaneczko wpadnij czasem na dd2/inf miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi