Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Hej! Jestem Ewelina, pochodzę z okolic Białegostoku. Dużo ironizuję (patrz. tytuł tematu), jestem trochę wredna, ale w gruncie rzeczy raczej miła ze mnie osoba. Trafiłam tu szukając sieci z ogarniętymi adminami, mam nadzieję, że tacy tu są i uda mi się zostać u Was na dłużej. Do zobaczenia na DD2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 No cześć skarbie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Hejka witam na forum. Są tu ogarnięci admini i mam nadzieje że zostaniesz tu na dłużej Pozdrawiam Thei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 no witamy na forum. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Witaj :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi