Gość Guest Napisano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Siemanko! Jestem "red" :ninja: Od razu pozdrowie Olcie, bo to ona mnie namowila na rejestracje Co tu mam napisac wiecej? Mam 30 lat i mieszkam w niemczech. Gram jakies 15 lat w cs-a, jedyna gra ktora mi sie nie znudzila. Jestem grafikiem i czasem moze moge pomoc w czyms, ale zbyt duzo czasu nie mam wolnego. A jak mam to gram Z przyjemnoscia moge wesprzec serwery czy cos tam pomoc finansowo Co do serwerow MH to gram tylko na jednym DD2/INF. Jako gracz z niemiec musze powiedziec ze mam dosc kiepski ping u Was, ale moze by to sie zmienilo gdybysmy nawiazali jakas wspolprace. Oczywiscie to tylko propozycja. Mam nadzieje ze bede mial czas udzielac sie na forum i czasem zostawie jakis post PS Sorry za brak polskich znakow. Gruß, red :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi