Material Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Twój nick podczas gry: Material Godzina, data zdarzenia: Nie pamiętam w tym sęk, na 100% Luty-Marzec Mapa: Bodajże de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 4 : 2131299703 / 87.248.78.87 Uzasadnienie: Załączam screeny, na których widać wyraźnie iż mój cs nie jest w jakikolwiek sposób modyfikowany na moją korzyść . Grałem wtedy najprawdopodobniej na FFA. Link do pobrania screenów /Najlepszy sposób na ich przedstawienie do jakiego doszedłem z grzebaniem jak tu dodać zdjęcia z kompa. http://www86.zippyshare.com/v/CoNTwonk/file.html //P.S. Dodaje to tu gdyż nie pamiętam dokładnie na jakiej mapie, kiedy i na jakim serwerze dostałem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Material Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Twój nick podczas gry: Material Godzina, data zdarzenia: Nie pamiętam w tym sęk, na 100% Luty-Marzec Mapa: Bodajże de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 4 : 2131299703 / 87.248.78.87 Uzasadnienie: Załączam screeny, na których widać wyraźnie iż mój cs nie jest w jakikolwiek sposób modyfikowany na moją korzyść . Grałem wtedy najprawdopodobniej na FFA. Link do pobrania screenów /Najlepszy sposób na ich przedstawienie do jakiego doszedłem z grzebaniem jak tu dodać zdjęcia z kompa. http://www86.zippyshare.com/v/CoNTwonk/file.html //P.S. Dodaje to tu gdyż nie pamiętam dokładnie na jakiej mapie, kiedy i na jakim serwerze dostałem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Po tym ip i steamid to ty nie dotales bana za ssy tylko za czitowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Po tym ip i steamid to ty nie dotales bana za ssy tylko za czitowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Material Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No w sumie tak, ale jak mam uzasadnić że nie czituje jak nie screenami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Material Napisano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No w sumie tak, ale jak mam uzasadnić że nie czituje jak nie screenami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Na Twoim nicku jest ban za ss od Admina Nana. Czas na odwołanie od bana wynosi 48h, a to było miesiąc temu. 11.03 dostałeś bana za czitowanie, więc grałeś na aktywnym. Bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Na Twoim nicku jest ban za ss od Admina Nana. Czas na odwołanie od bana wynosi 48h, a to było miesiąc temu. 11.03 dostałeś bana za czitowanie, więc grałeś na aktywnym. Bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi