Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry:Sasuke Ucicha Godzina, data zdarzenia:14.36 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:54619198 Uzasadnienie:nie mam pojecia co ci admini widza ze banuja jak leci i nawet ssy nie zrobia ile tych banow mozna dostac ja nie wiem,ale to tak jest ja admina daje sie niewiadomo komu prosze o ub [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:54619198' [AMXBans] Your IP: '81.190.36.242' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Zapraszam admina Popuś, czy to Ty? do wypowiedzi i przedstawienia dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Przypominam , że admin na przedstawienie dowodów ma 24h . EDIT: Leci na wh typek i się nawet z tym nie kryje. Dowodu nie mam, bo jak zwykle nie ma hltv na serwie. Wiedząc , że nie ma HLTV powinieneś nagrać własne demko . Tym razem skończy się na upomnieniu , następnym razem za brak dowodów otrzymasz ostrzeżenie do odpowiedniego działu . Gracz oczywiście otrzymuje UB z powodu braku dowodów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Leci na wh typek i się nawet z tym nie kryje. Dowodu nie mam, bo jak zwykle nie ma hltv na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi