Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: `SuciaK Godzina, data zdarzenia: Okolo 19:00 / 12.04.2015r. Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: 5.172.247.216 Uzasadnienie: Dostalem bana o tresci : "ucieczka przed ss ." Wiec ja nie mam pojecia o co chodzi admin nie zrobil mi ani 1 ss . Wyglada to mniej wiecej tak ze ja za kazdym razem gdy przeciwnik wyrzuci moja bron mam wystarczajaca ilosc czasu aby opuscic gre (Po to by nie stracic deda chyba oczywiste) . Z gory dzieki za zrozumienie ale naprawde nie mialem powodu aby ociekac przed ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Dostałeś bana z powodem " Wstaw screeny na Multi-head.pl " , po za tym na twoim ip jest jeszcze jeden aktywny ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi