Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Dostałem bana nawet nie wiem za co. Wyciąg z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: ',)' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:64973986' [AMXBans] Your IP: '178.42.52.67' [AMXBans] =============================================== Proszę o wytłumaczenie za co dostałem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Zastosuj się do wzoru: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Nie wiem dlaczego piszecie o wzorze. Dane niezbędne są. Zapraszam admina @blejk do wyjaśnienia sytuacji. Admin ma na to 24h. Wzór przy okazji proszę uzupełnić. Ban o powodzie ";)" nie może być ignorowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blejk Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Miny lub rakiety na rozgrzewce, przepraszam za powód ale już wychodziłem z serwa i chciałem na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ban już dawno minął. Następnym razem podawaj konkretne powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi