Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Nick: SmokE.? Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duże. Posiadałem kilka razy własny serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 na razie tylko edytuj pluginy ale staram się pisać juz własne Staż w CS-sie: około 8lat Steam / NonSteam: to i to Dlaczego Ty: mam duże doświadczenie w byciu adminem oraz znajomości amxx. Jestem kulturalnym i opanowanym człowiekiem jak i graczem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h w weekendy wiecej Kontakt: GG:22013908 Link do GameTracker'a:-- P.S konto nie jest pod podanie ponieważ miałem tu 2 razy konto lecz zapomniałem do nich haseł email żeby przypomnieć hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Brak linku do GT, nie kojarzę Cię, 16 latek z 8 letnim stażem... Nie spełniasz wymagań, do tego rekrutacja jest zamknięta, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi