Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Nick: AgenCIK^.^ Wiek: 16 w Sierpniu 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem 3 lata adminem na 2 serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: w Czerwcu mija 7 lat Steam / NonSteam: Steam posiadam ale wole grać na NS Dlaczego Ty: Graczy na tym serwerze jest mnóstwo, aktywnosć administracji to totalna porażka. Ja mógłbym poswięcać 4/5h dzienie na serwie. Umiem rozpoznać HAXY (wh,aim itd). Trzeba na serwerze wprowadzić kulture i chce poprawić Morale na lepsze na serwie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Codziennie od 4 do 6h Kontakt: GG:53598568 tel: 786-845-159 Steam: Dagg3K^.^ i Skype: AgenCIK^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Postaram się dodać jutro po 13:15 bo o 5:30 ide do w?jka do pracy. Za błąd Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Wielkie nie, nigdy w życiu nie widziałem kogoś takiego na serwerze, konto do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi