Gość Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Siemano. Widziałem pewną spinę nevermind jaką i gdzie. W każdym razie zmusiło mnie to do napisania tego tematu. Proszę Panów Czerwonych i Zielonych + Ludzi z głosem (n-ty, konsekwentny) o ustalenie i jasne stwierdzenie tutaj jakie prawa i obowiązki posiada kolega Memesio! Why? Why not A tak serio moim skromnym zdaniem. Jeśli już ufacie komuś na tyle, że pozwalacie grzebac mu plikach stylu i silnika dajcie mu po części wolną rękę. Jeśli się zna niech decyduje. A widziałem niemiły incydent właśnie w którym MemesiO został zjechany przez... I to nie ważne. Chciałbym aby ten temat posłużył za informację od rangi wyższej jakie prawa ma MemesiO. ___________________________ To nie temat do rozmów więc proszę Mod, SMod o warnowanie za "odpowiednie tresci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie mam głosu w tych sprawach - tak do informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ma taką moc jaką ma rangę. Jest technicznym forum i odpowiada za jego poprawne działanie oraz naprawianie. Ta ranga nie jest niczym powiązana z moderatorem, adminem, grafikiem, niczym.. Jego moc leży w tym, że naprawia i zmienia to co jest mu zlecone lub to co uważa że powinno być naprawione. Grubsze zmiany w estetyce forum powinny być uzgadniane z H@. Warnów dawać nie może i nie powinien. Ja na wstępie jak dostałem rangę spytałem się co mogę robić, N-ty powiedział że nic prócz tego do czego służy ta ranga. Dawanie warnów, zamykanie tematów, przenoszenie, itp. nie należało w mojej mocy (Technicznego) I jeszcze trochę więcej mocy. Moc, moc, moc, moc, moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Domyślam się, że chodzi o mnie tam bla, bla. Memesio zaczął się, że tak powiem zapędzać. Kilku użytkowników wyraziło swoje niezadowolenie dotyczące emotikon. Memesio dodał je bez mojej wiedzy i sam zadecydował, że zostają. Emotikony nie był zbyt miłe dla oka tak, więc je usunąłem w życiu bym nie zezwolił na ich wrzucenie. O takich rzeczach już Admin Techniczny nie decyduje. Odpowiedź na zadane pytanie masz u Pana wyżej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi