Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Witam! Dostałam wiadomość o braku możliwości wejścia na server. Żadnych więcej informacji nie dostałam poza zgłoszeniem że mam blokadę. Czy to możliwe żeby jeden z adminów mnie zablokował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 wklej co dokladnie wyskakuje w konsoli mozliwe ze odswiezalas za czesgto i serwer Cie zbanowal trzeba odczekac jakis czas w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Jedyne co pisze to Wcześniej wyskoczyła wiadomość tak jak wcześniej wspomniałam i od tamtego czasu nie mam dostępu. Odczekam do jutra, może coś się stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Za często łączyłeś się z serwerem musisz trochę odczekać i serwer sam się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 To są jakieś ograniczenia? W takim razie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Musisz odczekać trochę czasu i będziesz mógł normalnie grać w razie gdyby problem nie zniknął zapraszam na PW to otworzę temat . Myślę , że wszystko jest jasne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi