Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry:ArCAno Godzina, data zdarzenia:odkryłem to przed chwila Mapa:skoro only dd2 + dm, to dd2 STEAM_ID / IP:62.122.125.1 Uzasadnienie:Wchodze po dłuzszym czasie na serwer dd2+dm i tu ban o.0. Nwm o co chodzi, ale z taka sytuacja nie wiarze sie 1 raz. Posiadam stałe ip i ktos ze zmiennym ip musiał trafic na moje. Z gory mowie, ze nikt z mojego internetu nie korzysta, typu brat, siostra badz ktos inny. Mam nadzieje, ze zrobicie co trzeba, uzbieracie dowody, ze to nie ja. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BE_RCIK [AMXBans] Powod : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1410387011 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 62.122.125.1 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Mam 1 pytanie , czy możesz wejść na jakikolwiek serwer np. innej sieci niż multi-head.pl ? EDIT; tak W takim razie trafiłeś na zbanowane IP , musisz zrestartować modem jeżeli restart modemu nie pomoże musisz poprosić o zmianę IP swojego operatora . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Kolega @Richard wyjaśnił co masz zrobić jeżeli chcesz otrzymać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi