Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry: `MazaK. Godzina, data zdarzenia: Teraz Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: ip; 109.95.200.232 Uzasadnienie: Grałem sobie i nagle ban (Czitujesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Zapraszam admina @logitouch z dowodami . Przypominam , że admin na ich przedstawienie ma 24h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logitouch Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Moje podejrzenia padły na pewien moment gdy , a dokładnie głowy jakie padały w 15 minucie . 15:04 - głowa i odchylenie celownika 15:07 - głowa i sytuacja od 15:07 na " środku ct" Uważałem , że użyłeś pewnego rodzaju soft aim'a . Pozostawiam do oceny . Link do demka : http://www88.zippyshare.com/v/1vWi5ZCc/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ktoś rozpatrzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Zapoznam się z demkiem wieczorem i wtedy dam znać w temacie edytując post . EDIT; Na tym demku mnie nie ma -,- Wchodzisz na tym demku od minuty 14:50, 15:03 - celownik za plecami wpada bania 15:07 - celownik daleko od głowy wpada ładny HS 15:09 - tutaj ześwirował Ci lekko celownik 15:40 - tutaj również zarzucił Ci celownik Pierwsze 2 akcje mogą być spowodowane lekkim opóźnieniem HLTV . Co do pozostałych akcji wątpliwości nie mam . Jeżeli pierwsze dwie akcie to rzeczywiście wina opóźnienia HLTV to jak dla mnie dwie pozostałe akcje są za mało na bana , aczkolwiek skonsultuje się z naszym Opiekunem i podejmę wtedy decyzję . EDIT #2: Po konsultacji z Opiekunem stwierdzamy , że demko z HLTV nie jest wystarczającym dowodem do bana . 2 pierwsze akcje to tak jak pisałem opóźnienie HLTV . Dlatego też ze względu na zbyt mało dowodów gracz otrzymuje UB. A admina proszę następnym razem o nagrywanie własnych demek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Na tym demku mnie nie ma -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi