tez147 Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Witajcie mam problem gdy wchodzę na obojętnie jaki serwer i nacisnę jakiś klawisz na klawiaturze np F1,F2,F3,M,N,P,O itp wychodzi mi z serwera na inny. Proszę pomóżcie i dodam że przeinstalowałem cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Oczyścić "userconfig" jak nie pomoże usuń całego cs'a i ściągnij CSv7 i patch v23 wtedy problem powinien zniknąć. Nie wchodź więcej na jakieś Ruskie serwery : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tez147 Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi