Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Dziękuję z góry za wszystkie pytania i przepraszam za lekkie opóźnienie. Dobrze mi się odpowiadało :good: , miłego czytania . [P] Jak trafiłaś na MH? [O] Oł, to już ponad rok temu. Bodajże to było tak, że trafiłam na serwer ODD2 jedyneczkę, zupełnie przez przypadek, przypomniałam sobie po chwili, że w niedalekiej przeszłości na tym serwerze wybiłam pięciu typeczków z krowy (samymi headshotami) i chciałam wziąć HLTV, po czym się zarejestrowałam i w ten sposób zaczęła się moja przygoda. [P] Jak według ciebie sprawują się Twoi admini dd2#2? [O] Trochę ciężkie pytanie. Ogółem nie mogę narzekać, lecz ostatnimi czasy trochę przeginają z kulturą (zarówno na sayu jak i u@), ale i tak ich uwielbiam, moje koffane boteczki <3. [P] Kogo lubisz na tej sieci? [O] Jest sporo takowych osób. [P] Za co je lubisz lub cenisz? [O] Za to, że są i pomogą w każdej sytuacji. [P] Jak długo jesteś z Radkiem? [O] 21 kwietnia minęło 10 miesięcy :* [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] To akurat dziwaczna historia, lecz mogę śmiało napisać, że na początku miało być "Danke for frags" (dziękuję za fragi), a jakoś wyszło "Danke", a buziaczek tak dla umilenia nicku. [P] Lubisz mnie? [O] Pewnie, że Cię lubię. Kiedyś były między nami lekkie spinki, lecz cieszę się, że to się zmieniło i możemy wspólnie miło współpracować :-). [P] Jakie masz plany i coś byś chciała jeszcze osiągnąć na MH? [O] Jak na razie bardzo jestem wdzięczna i z tego miejsca chce bardzo podziękować (szczególnie oraz @aquax), że mogę pełnić funkcję S@ jak i opiekuna, na prawdę już nie liczę na więcej. Myślę, że wystarczy. Co do planów... W niedalekiej przyszłości się okaże . @Wandi [P] Co sądzisz o konflikcie zbrojnym ? Ogólnie mówiąc. [O] Nie mam zdania na ten temat. @NaTeOooO [P] Lubisz mnie? [O] Szczerze powiedziawszy rzadko ze sobą piszemy, ale nic do Ciebie nie mam. [P] W co grasz poza cs'em? [O] Tylko CS. Jedynie na tablecie czasem z nudów zagram w "Icy Tower 2" . Polecam. [P[ Jakiego znasz najsuchszego suchara ? [O] Mokrego xP. [P] Jakie masz hobby? [O] Oprócz CS'a będzie to w szczególności taniec. Mogę zdradzić, że kiedyś miałam być uczestniczką YCD (you can dance), ale jednak strach ze mną wygrał. [P] Gatunek muzyki? [O] Wszyściutko prócz metalu. [P] Jaki szybki masz internet? [O] 72,0 MB/s. [P] Jaki ci minął dzień? ;D [O] Nie mogę narzekać, dzień jak co dzień - śniadanie, forum, CS, obiad, forum, CS, kolacja, forum, CS. Czasem zdarzy się, że nie zjem kolacji. Jutro idę do szkoły także szybciutko idę spać : ). @happy [P] Lubisz mnie ? : D [O] Ciebie? Uwielbiam, jeden z najlepszych <3. [P] Czy planujecie z Radkiem wspólną przyszłość? [O] Oj - tak, już mamy sporo zaplanowane. : ) [P] Co Cie najbardziej wkurza? [O] Uznam to za pytanie retoryczne, bo nie wiem czy chodzi o mnie czy o ludzi. [P] Ile znajomych z MH masz w poblizu? : D [O] Hmmmmmm... A mam takiego jednego botka . Zdradzę, że jest to były opiekun ODD2#1. [P] Twoich 5 ulubionych czlonków MH? [O] O cholerka. Trochę, a raczej zdecydowanie za dużo ich jest. Lepiej nie będę wymieniać, bo potem będą fochy, a tego chcę uniknąć . [P] Co planujesz za 2 lata? a co za 5? [O] 2 lata? Ślub, praca. Do 5 lat jeszcze daleko, ale na pewno będę chciała założyć rodzinkę. [P] Czemu jestes taka mila? , a czemu nie wredna? [O] Bo jedyna w swoim rodzaju <3. Nie wredna? Bo mam dobre serduszko i dobrze o tym wiesz . [P] Jak bede w krakowie w lipcu u rodziny mam wpasc na piwko ? [O] Ooooooooooooo, zapraszam serdecznie, musisz jeszcze zapodać swój numer . [P] Chyba koniec? [O] A możesz dać więcej . @heaVeN. [P] Myślisz, że jesteś spokojna, cierpliwa? Bo ja na pewno nie. [O] Spokojna jak cicha woda na pewno jestem, ale cierpliwość mi nie popłaca. [P] Jak sprawują się Twoi admini na dd2 #2? [O] Czytaj wyżej. [P] Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? [O] Nie mam zarówno ulubionej piosenki jak i zespołu. Słucham wszystkiego, co wpadnie w ucho. [P] Masz jakiś swój ulubiony zespół? [O] Czytaj 2 linijki wyżej. [P] Masz jakiś ulubionych graczy na sieci ?? Oczywiście MH. Jak tak, to wymień przynajmniej 3-5. [O] Również czytaj wyżej, napisałam o tym. [P] Ulubiony kolor? [O] Zdecydowanie bordowy <3. [P] Ile chcesz żyć z R4d3k?? [O] Wieki wieków, amen <3. [P] Ile lat grasz w cs'a? [O] Niecałe 3 lata, w tym na pewno ponad rok przerwy. [P] Jakiś suchar ulubiony? [O] Nie. [P] Jak Tobie sprawuje się z nową rangą na forum? [O] Super - dużo się uczę, dużo pomagam, co mnie cieszy, bo uwielbiam to robić! [P] Lubisz mnie? [O] A to nie wiesz? [P] Nareszcie się doczekałaś końca, na końcu zdania dam znak "?", żeby to było pytanie? [O] Ble ble ble... . @bydlak [P] Masz drugie imię? [O] :* [P] Jak długo zostaniesz jeszcze z nami? [O] Jak najdłużej to możliwe . [P] Czy jest jakaś osoba na MH która Cię wkurza ? [O] Owszem, lecz zostawię to dla siebie. [P] Lubisz mnie chociaż trochę ? [O] Tak, nigdy nic do Ciebie nie miałam i mam nadzieję, że mieć nie będę . [P] Jak Ci sie podoba praca jako super admin [O] Podoba się bardzo. Czytaj wyżej. @Jasille [P]Co robisz na co dzień? [O] Gram w CS oraz uczę się zaocznie w liceum Ogólnokształcącym na semestrze piątym. (czyt. początki trzeciej klasy). [P] Czym się interesujesz? [O] Po CS - tańcem. Uwielbiam również opiekować się dziećmi, dlatego myślę w przyszłości o pracy opiekunki. [P] Co Cię sprowadziło na MH? [O] W sumie odpowiedź czytaj wyżej, jak tutaj trafiłam. [P] Najbardziej lubiana przez Ciebie osoba z tej sieci to? Dlaczego właśnie ta? [O] Również czytaj wyżej. [P] Najbardziej denerwująca Cię osoba z tej sieci, dlaczego akurat ta? [O] Pozwól, że zostanie to moim sekretem :3. @GlyMp [P] Lubisz mnie ? [O] Bardzo Cię Lubię, Kamilu . [P] Kiedy slub i czy dostane zaproszenie? [O] Myślę, że w 2016 na spokojnie się odbędzie. Jeśli oczywiście chcesz to zapraszam, ale myśl o jakimś zarąbistym prezencie . [P] Jak dlugo wspolpracujesz z MH? Hmmm... Od 14 marca 2014 roku. Admin serwera DD2#2 - 31 maj 2014, po czym redaktor - 16 sierpień 2014, po czym admin serwera COD 500K Lvl - 6 październik 2014, po czym moderator - 13 grudzień 2014, po czym opiekun DD2#2 - 6 marca 2015, po czym S@ (Super Admin) - 6 kwiecień 2015 :-). Moje wszystkie awanse, od najniższej do najwyższej rangi . [P] Ile razy dziennie robisz kupe? [O] Haaaaaaaaahahahahhaha, nie ingeruj w to xDDDD. [P] Czym sie ineresujesz oprocz grania w cs? [O] Czytaj wyżej. [P] Kto jest najlepszym adminem na DD2#2? [O] A mogą być 4 osoby? Jeśli tak to @GlyMp, @happy, , @~B3LsU~. [P] Czy Belsu happy sa botami? [O] Dobrymi adminami. [P] Kiedy to obiecane piwko? [O] Wpadaj do Krakowa to pójdziemy sobie we dwie, ładne kobitki na szpileczkach to od razu będzie zabawa :3. [P] Dobrze Wam się powodzi z R4d3k ? [O] Super Kochana, nie może być lepiej . [P] Długo jesteście razem? [O] Czytaj wyżej (dokładnie 21.06.2014). [P] Jak znosicie tą odległość? [O] Niestety jest bardzo ciężko, ostatnio mieliśmy mały upadek w związku, ale na szczęście wróciło do normy. Powiem Ci, że najgorsze z tego wszystkiego są rozstania, które na prawdę bardzo bolą. [P] Kogo najbardziej lubisz z mh? [O] Czytaj wyżej. [P] Jak trafiłaś na to forum? [O] Również czytaj wyżej, też o tym pisałam. [P] Co skłoniło Cię, by akurat tutaj zostać? [O] Ludzie, ludzie, ludzie i jeszcze raz ludzie . Plus mój związek z Radziem, więc zostaliśmy razem . [P] Uczysz się czy pracujesz? [O] Zaoczne Liceum Ogólnokształcące, semestr 5 (początki 3 klasy). [P] Twój ulubiony kolor? [O] Bordowy. [P] Jaki masz rozmiar buta szpilek? ;D [O] Jest to mój malutki rozmiarek, malutkie stópeczki () - trzydziestka siódemeczka <3. 'FokuSmok [P] Pozdrowisz mnie ?? [O] A niech Ci będzie - pozdrawiam. @Mka. [P] Ulubiony kolor? [O] Bordowy. [P] Ulubiony zespół muzyczny? [O] Również czytaj wyżej. [P] Ulubiona nuta? [O] I znowu czytaj wyżej . [P] Jaki masz telefon? [O] Mam dwa telefony - LG L3 2 oraz MyPhone q-smart. [P] Laptop czy PC? [O] Zdecydowanie laptop. [P] CS:GO vs CS 1.6? [O] Tylko 1.6 <3. [P] Wolisz brunetów, blondynów czy rudych ? ( Dlaczego ? ) [O] Odkąd weszłam w wiek dojrzewania zawsze podobali mi się bruneci (do dnia dzisiejszego). Dlaczego? Nie potrafię tego wyjaśnić. Po prostu taki mój gust. [P] Jakie masz hobby? [O] Kolejny raz czytaj wyżej . [P] Oglądasz TV? [O] Nie, bo mam player.pl . [P] Wolisz miasto czy wieś? [O] Miasto. [P] Pracujesz? Uczysz się? [O] Czytaj wyżej po raz kolejny . [P] Pijesz? Palisz? Ćpasz? [O] Nie piję ( całkowita abstynentka), nie palę (po rodzicach), nie ćpię, bo nie jestem ćpunem . Taka malutka, grzeczna koteczka . [P] Co planujesz robić w przyszłości? [O] Opiekować się małymi dziećmi lub pomagać w domu opieki społecznej. Ewentualnie myślę o kelnerstwie. [P] Ulubiony sport? [O] Nie lubię tematów o sporcie, dlatego też nie mam ulubionego. @R4d3k [P] Lubisz placki? [O] Twoje najlepsze <3. [P] Jak to robisz, że Twoja jajecznica wychodzi najlepiej? <3 [O] Wystarczą trzy rzeczy: jajka, pieprz, sól - zrobić z tego mieszankę i wyjdzie pychotka na patelni :* <3 [P] Jak się ma mój "Ici Tałejek"? [O] Odpoczywa ode mnie . [P] Idę na dwór czy idę na pole? Haha [O] Idę na pole, zdecydowanie to jest to! https://www.facebook.com/IdeNaPole?fref=ts <333333!!! [P] Ile ma lat Twój kot tak na prawdę, bo z tego co go widziałem to dałbym mu rok? [O] We wrześniu moja kicia będzie miała 10 lat. Jestem do niej bardzo przywiązana, tak jak ona do mnie. Wystarczy, że wezmę ją na ręce - mruczy. Wystarczy, że powiem do niej kilka kocich słów - przyjdzie do mnie mimo, że leży ode mnie 5 metrów. Jest najlepszą kotką na świecie, nie wyobrażam sobie życia bez tego kota . Oto moje słoneczko (zdjęcie robione kilkanaście minut temu): [P] Dlaczego nie lubisz jak noszę jeansy? [O] Bo Ci nie pasują Kotq :* [P] Teraz jak masz s@, zniszczysz ze mną MH? [O] Zniszczymy we dwójkę, będziemy w tym najlepsi . [P] Dlaczego nigdy nie założysz dresów skoro tak bardzo Ci się podobają? [O] Bo podobają mi się tylko i wyłącznie na Tobie :* [P] Jakie jest/są Twoje marzenie/marzenia? [O] Moim marzeniem od dawna jest wziąć ślub z ukochaną osobą (czyli Tobą:*, mam nadzieję, że zgodzisz się na rok 2016 ). Do dnia dzisiejszego moje motto życiowe brzmi: "Mężczyzna, który pokocha mnie szczerze i prawdziwie - nigdy nie pożałuje swojej decyzji" : ). Drugim moim marzeniem jest pokonanie własnych słabości, ale tak się nie stanie. Wiem, że zbyt szybko przekreślam swoją osobę, lecz niestety życie nauczyło mnie pesymizmu. Za dużo ran w przeszłości, o których po prostu nie dam rady zapomnieć. Kolejne, takie mniejsze marzenia. Jedne - 3 kotki w domu. Drugie - duże lustro domowe. Trzecie - uczestnictwo w you can dance. Nadal tego chcę, lecz strach zawsze ze mną zwycięża. Trochę by się jeszcze tych mniejszych marzeń znalazło, ale przystanę na tych. [P] Czy była kiedyś jakakolwiek sytuacja zagrażająca Twojemu życiu? (Jeśli tak to jaka?) [O] Owszem, była i to nawet w tym miesiącu. Koło 8-9 kwietnia (nie pamiętam dokładnie którego) byłam z Radkiem bliska śmierci. Szłam sobie za rękę po chodniku z @R4d3k, po czym przeszliśmy przez ulicę. Po chwili słyszymy "kurrrrrrrr*a" (w tyle) i jeb... Samochód walnął w drugiego, a ten pierwszy uderzył dość mocno w słup. Na szczęście nie było ofiar tego wypadku, w sumie nawet nikomu nic się nie stało. Natomiast my z Radkiem cieszyliśmy się, że przeszliśmy przez tą ulicę 10 sekund wcześniej. Mało brakowało. 10 minut przed wypadkiem rozmawialiśmy z dziadkami Radzia (spotkaliśmy się z nimi na dworze) i gdybyśmy z nimi skończyli rozmowę dosłowne 10 sekund wcześniej - byłoby po nas. Na szczęście los chciał, że nie mieliśmy być ofiarami tegoż wypadku. Ulga... [P] Czemu boisz się tak panicznie samolotów? xP [O] Samoloty przypominają mi OP. (dla wolniej myślących: Oszukać Przeznaczenie). [P] Ulubione jedzonko to? [O] Pierogi ruskieeeeeeee <3. [P] Ulubiony owoc, warzywo? [O] Z owoców bananek i dwa jabłuszka . Warzywko to zielony ogóreczek kiszony i do tego dwa ziemniaczki . [P] Godzina odpowiadania na to pytanie? [O] 4 nad ranem. Dokładnie 4:01 [P] Ciastko??? [O] Tak, Ty jesteś moim ciasteczkiem :* xP. [P] Co cenisz w ludziach? [O] Ciężkie pytanie, lecz mam na to odpowiednią odpowiedź. Nuta ma na celu przekazanie, co mam na myśli. [P] Twoje ulubione ubranie? [O] Legginsy, do tego bluzeczka na ramiączkach, do tego krótka mini, do tego szpileczki i bóstwo . [P] Dostanę buziaka? [O] :***************************** [P] Ile masz par butów? [O] Ja nie chodzę w butach :< [P] 1 pies czy 50 kotów? [O] Zdecydowanie 50 kociaków <3. Psa wybrałabym tylko, jeśli chodziłoby o yorka. [P] Jakiego szamponu używasz? [O] Wolę mydło o zapachu pomarańczy :3 [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Czytaj wyżej. [P] Kim chciałaś zostać w dzieciństwie? [O] Haha, tuż to wspomnienia... Nauczycielką xP. [P] Jak nazywa się Twój kotek? [O] Nie nazywa się. On się może co jedynie wabić . Moja stara, kochana kicia wabi się Enia <3. [P] Opisz się w 3 słowach. [O] (Czuję się) Malutką i słabiutką nastolatką . [P] Jaki chciałabyś mieć samochód? [O] Ja nie mam prawka, więc o samochodzie ani mi się śni . [P] Ulubiony serwer po ODD2 #2? [O] Oh, ostatnio pokochałam DD2+BF4 :-). ???CipiS??? [P] Jak wspominasz inne sieci? [O] Nie za dobrze, a wszystko przez pewną osobę, o której nawet nie zamierzam tutaj pisać. [P] Jakie wyniosłaś z nich doświadczenia? [O] Jeśli chodzi Ci o tą sieć na której się poznaliśmy to nie wyniosłam żadnej. Natomiast na innych miałam zaszczyt dostać rangę moderatora jak i UBT, dzięki którym trochę się nauczyłam i na MH nie było/nie ma z tym problemów. [P] Co tutaj na MH według Ciebie powinno się zmienić/zostać zmienione? [O] Kurcze, jest tego trochę, a ja zbytnio nie mam czasu się rozpisywać, bo jest godzina 23, a ja jutro do szkoły :< Mogę kolejne? . @3MaMCiE [P] Szkolny kibel czy na dworcu? ( Moje ulubione pytanie xP ) [O] Wybieram kibel w domu . [P] Co tam u Ciebie Magdo? [O] A dobrze, niedawno skończyłam grać mieszańca z naszymi botkami, a teraz siedzę sobie spokojnie i odpowiadam. Jutro do szkoły mam, dlatego chcę już niedzielę godzinę 17 . [P] Twoje drugie i trzecie imiona? [O] Anna, Klara <3. [P] Dresy czy jeansy? [O] Ani to ani to. Jedyne, co noszę i co wpada mi w gust to legginsy. [P] Szpilki czy adidasy? [O] ZDECYDOWANIE SZPILKI <3. [P] Ulubiona potrawa? [O] Wyżej pisałam, pierogi ruskie <3. [P] Wymienisz 5 najbardziej lubianych osób przez Ciebie na MH? [O] Czytaj wyżej. [P] Co byś dodała/usunęła/zmieniła na MH? [O] Na podobne pytanie również odpowiadałam, zapraszam wyżej. [P] Planujesz jakiś wyjazd w wakacje? [O] Tak, za granicę do Radka, chociaż boję się samolotów xP. @Kristo [P] Jak to być moją nauczycielką j.polskiego? [O] Super, mam nadzieję, że troszkę się nauczyłeś . [P] Kiedy ślub z Radziem ? (liczę że mnie zaprosisz ) [O] Zapraszam serdecznie. W 2016 roku : ). [P] Yyyyyyyyyy kakooo ?? . [O] Nie znam kakoa . [P] Jak długo jesteś na M-H? [O] 14.03.2014 :-). [P] Jak brzmi twoje imię? [O] Jest długie i ponoć ładne :3. Magdalena, miło mi. [P] Co u Ciebie i Radka? [O] Powodzi nam się, najlepszy mężczyzna świata. Wnioskując po tym wszystkim - nigdy nie zamieniłabym go na innego. [P] Jak tu trafiłaś? [O] Czytaj wyżej, odpowiadałam na to pytanie. [P] Czy myślisz o jakimś awansie? [O] Jak już wspomniałam praktycznie na początku. Jak na razie bardzo jestem wdzięczna, że mogę pełnić funkcję S@ jak i opiekuna oraz to, że zaszłam tak daleko, w ogóle się nie spodziewałam takich awansów przybywając na MH. Był to mój największy awans jaki mogłam dostać będąc na jakiejkolwiek sieci. Dziękuję za szanse i oczywiście postaram się nie zawieść. Nie liczę na więcej . @astroe [P] Czy jeśli udało by się stworzyć panele słoneczne z luster weneckich, przepuszczających 100% energi, to czy świat miałby darmową energię w momencie gdyby otoczyć kulę ziemską tymi panelami?? [O] Udałoby* [P] Jeśli udało by się stworzyć te panele słoneczne z luster, czy Ziemia była by w kosmosie niewidzialna, przez to iż odbijała by wszystkie promienie słoneczne oraz ciemności wszechobecnego kosmosu? [O] Udałoby* ; byłaby* ; odbijałaby*. [P] Przez jaką liczbę 10 razy trzeba podzielić 100 aby wyszło 50? [O] Każdy to wie. [P] Co się stanie gdy połączymy wodór z tlenem ale pod ciśnieniem 400Hpa przy temperaturze poniżej 40oC? [O] A to nie wiesz? : O. [P] Czy gdybyś wiedziała że się uda-czy podzieliłabyś przez 0? [O] Totalny bezsens. [P] Który z królów Polski stał do dołu nogami? [O] Ty . A tak na poważnie - każdy. [P] Czy żona stróża nocnego, który umarł podczas służby w dzień, dostanie po Nim rente za śmierć w godzinach pracy? [O] Zapytaj się żony stróża nocnego. [P] Czy ryzykowałaś kiedyś życie biorą apap noc podczas dnia? [O] Nigdy nie brałam apapu, dlatego w tenże sposób nie ryzykowałam mojego życia. @Joe Część 1. ( Usunąłem te o muzyce jak sugerowałaś ) [P] Dom czy mieszkanie? [O] Mieszkanie. [P] Samochód czy komunikacja zbiorowa? [O] Samochód. [P] Motocykl czy samochód? [O] Samochód. [P] Rower czy rolki? [O] Wolę łyżwy. [P] Sporty zimowe czy letnie? [O] Zimowe. [P] Grill czy spacer? [O] Zależy z kim. [P] Grzyby czy ziemniaki? [O] Ziemniaki, ale dwa ;> [P] Warzywa czy owoce? [O] Warzywa. [P] Aparat czy kamera? [O] Aparat. [P] Ostrożność czy spontaniczność? [O] Ostrożność (której nigdy dosyć). [P] Ja za 5 lat czy ja za 15 lat? [O] Wolę Ciebie teraźniejszego :3. [P] Kredyt czy gotówka? [O] Gotóweczka. [P] Plecak czy Torba? [O] Listonoszka. [P] Eyeliner czy szminka? [O] Szmineczka, ale taka różowa bądź czerwona (zawsze ładnie podkreśla kobiece usta:*) [P] Diesel czy Benzyna? [O] Nie wiem :< [P] Smakowanie życia czy życie ze smakiem? [O] Hmmmm Życie z Radziem . A tak na poważnie - życie ze smakiem. [P] Zmywanie ręczne czy zmywarka? [O] Zmywarka (jestem leń). [P] Pranie ręczne czy pralka? [O] Pralka (jestem leń). [P] Perwol czy WooLite? [O] Perwol. [P] Dywan czy Panele? [O] Panele. [P] Koza czy Kominek? [O] Kominek. [P] Stal czy drewno? [O] Drewno. [P] Komputer stacjonarny czy konsola? [O] Konsola. [P] Wisła czy Cracovia? [O] Ani to ani to, nie kibicuję. [P] Płyta Winylowa czy CD, DVD? [O] DVD. [P] Pisanie czy Czytanie? [O] Zdecydowanie pisanie. [P] Wygrywam bo chcę czy wygrywam bo mogę? [O] Wygrywam, bo jestem dobra . [P] Cel czy środki? [O] Zależy. [P] Zaczęłam to skończę czy skończę kiedy uznam za stosowne? [O] Skończę kiedy uznam to za stosowne. [P] Chipsy czy słodkie? [O] Rakowce . (czyt. Chipsy, ponieważ od nich można dostać raka), temu rakowce xP. [P] Wafelek czy Batonik? [O] Jeden wafelek, jeden batonik :3 [P] Spię bo muszę czy uwielbiam spać? [O] Uwielbiam spać! <3, szczególnie w łóżku z ukochanym. [P] Koc czy kołdra? [O] Kucyk . A tak na poważnie to koc. [P] Puffa czy fotel? [O] Fotel. [P] Kanapa czy łóżko? [O] Łóżko. [P] Kremacja czy Hibernacja? [O] Hiber. [P] Serce czy Rozum? [O] A mogę wybrać obydwa? <3. [P] Czerwony jak cegła czarny jak mrok? [O] Czerwony. [P] Szafka kuchenna czy szafka narzędziowa? [O] Szafka narzędziowa (jedziemy hardcorowo) . [P] Obiad czy kolacja? [O] Kolacja. [P] Dzwonienie czy SMS'owanie? [O] SMS'owanie (to jest coś, co robię pół życia). [P] Telewizor czy rzutnik? [O] Telewizorek. [P] Dzieci czy kariera? [O] Jeżeli moje to dzieci. [P] Problemy są na zewnątrz czy problemy są wewnątrz? [O] Problemy są wszędzie. [P] Zerwnątrzsterowna czy wewnątrzsterowna? [O] Wewnątrz. [P] Antyperspirant czy perfumy? [O] Perfumy (lepiej pachną i przyciągają mężczyznę :*) [P] Matka czy kochanka? [O] Mamusia. [P] Organizer czy pamieć? [O] A bo ja wiem? xP. [P] Opony niskoprofilowe czy wysokoprofilowe? [O] Wysoko. [P] Segreguje odpady czy nie tworzę odpadów? [O] Poproszę kolejne. [P] Centrum handlowe czy bazar? [O] Dziękuje. Wybieram handlowe. Część 2. [P] Suszarka czy prostownica? [O] Suszarka. [P] Grzebień czy szczotka? [O] Szczotka. [P] VHS czy DVD? [O] DVD. [P] Klapki czy sandały? [O] Fuj, ani to ani to. [P] Kream do rąk czy krem do twarzy? [O] Krem do twarzy. [P] Lusterko małe, dyskretne czy duże, domowe? [O] Mmmmm... Marzy mi się lustro duże, domowe <3. [P] Firanki, zasłony czy rolety? [O] Zasłony. [P] Szpilki czy coś wygodniejszego? [O] Mmmmmmmm <3, szpileczki :* Chodzę w nich ponad 8 lat. [P] Glany czy tenisówki? [O] Ani to ani to. [P] Sznurówki czy zamek? [O] Guziki : ). [P] Mini czy suknienka? [O] Minióweczka - 100% sexowniej . [P] Włosy długie czy krótkie? [O] U mężczyzny - krótkie <3, u kobiety - długie : ). [P] Klasycznie czy ekstrawagancko? [O] Klasyka. [P] Agresywanie czy stonowanie? [O] Ni to, ni to. [P] Spodnie czy spódnica? [O] Miniówka/legginsy (nie cierpię spodni ani spódnicy). [P] Bluzka czy sweterek? [O] Sweterek. [P] Usta czy szyja? [O] Usteczka :* [P] Pośladki czy biust? [O] Pośladki. [P] Talia czy ramiona? [O] Talia. [P] Łydki czy uda? [O] Uda. [P] Usmiech zawsze czy usmiech szczególnie? [O] Uśmiech zawsze. [P] Śmiech czy brzuszki? [O] Śmiech. [P] Kuchenka gazowa czy elektryczna? [O] Kuchenka gazowa. [P] Lodówka czy zamrażalnik? [O] Lodówka. [P] Pasek czy bez paska? [O] Bez. [P] Kolczyki czy naszyjnik? [O] Naszyjnik. [P] Plaszcz czy kożuch? [O] Płaszcz. [P] Czapka czy kaptur? [O] Zdecydowanie kaptur, nie noszę czapek. [P] Szalik czy apaszka? [O] Apaszka. [P] Tatuaż czy bez? [O] Bez. [P] Slipki czy bokserki? [O] Bokserki <3. [P] Sucharki czy krakersy? [O] Krakersy. [P] Puszka aluminiowa czy butelka? [O] Butelka. [P] Szkło czy plastik? [O] Plastik. [P] Karton czy tworzywo? [O] Karton. [P] Na wieczór ramiona zakryte czy nie? [O] Nie. [P] Drzwi do pokoju zamknięte czy otwarte? [O] Zdecydowanie zamknięte. [P] Pasta do zembów czy płyn do jamy ustnej? [O] Zembów. [P] Nóż czy krajalnica? [O] Krajalnica. [P] Ogórek kiszony czy świeży? [O] Haha . Ogórek, ale inny . A tak na poważnie - zdecydowanie kiszony! [P] Parkowanie tyłem czy przodem? [O] . Tyłem. [P] Nadsterowność czy podsterowność? [O] Pod. [P] Skrzynia manualna czy automatyczna? [O] Nie mam zdania. [P] Siatka czy płot? [O] Płot. [P] Garaż czy sypialnia? xP. [O] Sypialnia. [P] Pistolet czy karabin? [O] Karabin. [P] Biblioteczka czy gabinet? [O] Gabinet ;> [P] Oszczędzanie na emeryture czy życie dziś? [O] Życie. [P] Syn czy córka? [O] Syn : ). [P] Łysy czy długowłosy? [O] Oł... Pytanie dla mnie . Zdecydowanie Łysy i tu lekko się rozpiszę. Dlaczego wolę łysego niż długowłosego? Była kiedyś taka sytuacja, że miałam chłopaka, który miał długie włosy. Całowaliśmy się na przystanku, a jakiś typek do mnie podchodzi i mówi: "A co Wy lesbijki jesteście"? xDDD. Ło matko, wtedy mnie zamurowało, takie oczy zrobiłam ---> o_O. Od tamtej pory nie cierpię mężczyzn z długimi włosami, także zdecydowanie łysy : ). [P] Atena czy Apollo? [O] Apollo. [P] Przy piwie czy przy wódce? [O] Przy wódce. @Malu [P] Krótka ale ciężka i męcząca praca czy długa ale lekka lecz w efekcie czasu również męcząca praca? [O] Hmmmm... Po dłuższych namysłach wybieram pracę długą, ale lekką lecz w efekcie czasu męczącą pracę. [P] Wolisz pracować przy FTP, banować na serwerze czy ogarniać forum? [O] Pytanie w moim guście <3. Zdecydowanie wolę banować na serwerze wredne cziterzyska! [P] Marzy Ci się awans? [O] Już wyżej pisałam - Jak na razie bardzo jestem wdzięczna (szczególnie i @aquax), że dali mi szanse pełnienia funkcji S@ jak i opiekuna. Był to mój największy awans jaki mogłam dostać będąc na jakiejkolwiek sieci i oczywiście postaram się nie zawieść. Nie liczę na więcej. I tak nie spodziewałam się, że dojdę prawie na sam szczyt. . Było trochę tego odpowiadania, wymęczyliście mnie tymi pytaniami, ale serdecznie dziękuję za tak dużą ilość i pozdrawiam moje kochane słoneczka :* Ah, zapomniałabym (ironia ). Kolejną osobą... Którą chcę zobaczyć w kolejnej odsłonie Q&A oraz jego odpowiedzi... Jest... ........... uwaga.......... (każdy to wie xP)......... Mój Kochany @R4d3k. . Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam, @Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Nudno, smutno i zero uśmiechu. Masakra! ) W porządku, chyba pobiłaś rekord pytania w jednym Q&A. Więcej takich zaangażowań, Panie i Panowie. Good Job. :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Mój numer telefonu czy czego nie kompletnie się poczułem odpowiedzi wszystkie z sensem i oczywiście zapro na ślub pioryterem musi być do mnie Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Brawo ) Pluszz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Super, brawo oby tak dalej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Super wysalo . Dużo tych pytań i odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Fajnie wyszło , dałem reputke Pozdrawiam, 3MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Wyśmienite odpowiedzi :good: Wszystko ładnie, pięknie wyszło :spiteful: :spiteful: :spiteful: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Plusha daje i gratuluje za odpowiedzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dobra robota ;] Plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 super się czytało + dla Madzi również za śliczne zdjęcie. Radek tylko nie bądź zazdrosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi