BzYq1 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nick: BzYq Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): dawno temu na nieistniejącym już serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 (musiałbym sobie przypomnieć, ale to nie jest problem) Staż w CS-sie: 2500+ godzin z czego na tym koncie steam 1600+ Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: po przerwie wróciłem do gry, spędzam dość dużo czasu na multi-hedzie i czasem brakuje osoby żeby wyrzucić oszustów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pracuję, więc różnie, ale w ciągu ostatnich 2 tygodni 46 godzin Kontakt: steam http://www.gametracker.com/player/BzYq/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Z tego co wiem do rekrutacja jest zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Mimo spełnienia wymagań liczba adminów jest wystarczająca i rekrutacja jest na razie zamknięta. W razie rezygnacji któregoś z adminów, bądź jego degradacji, twoje podanie zostanie rozpatrzone. e/ Słyszałem kiedyś komentarz, że jak ktoś zakłada konto by zostać adminem powinien być na starcie odrzucony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Podanie zamykam z braku zainteresowania przez OP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Na serwerze jest 15 adminów i dla mnie to jest zdecydowanie za mało jak na serwer FFA. Proszę opiekuna o rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Jestem na tak aktywnosc wiek steam Uważam ze gracz z taka aktywnością na serwerze powinien być przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Jestem na tak aktywnosc wiek steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi