Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 witam dostalem bana bez zrobionych ss a wiec bylem podejrzany o wh oczywiscie nie uzywam tego syfu i przy robionych ss wywalilo mnie z powodu pingu co mam zrobic z ta sytuacje czy dostane unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Zastosuj się do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Twój nick podczas grania: FanaTicaL|FP. Godzina, data zdarzenia: 24.04.15 godz 20.15 Mapa: dust2 only Link do ss -nie mam zrobionych STEAM_ID / IP: 79.162.253.75 dlaczego nie mam ss jest napisane powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dostałeś bana wczoraj za ucieczkę przed ss'y. Zapraszam Admina @_Masta_Yoda_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Tak mialem robione i akurat ping za duzy i mnie wykopano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Taki mialem pech ze akurat ss robione mialem a tutaj za duzy ping .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Sry a dostane unbana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Czekaj na wypowiedź admina i nie pisz post pod postem ostatnie ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Masta_Yoda_ Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Doskonale pamiętam tą sytuację. Gracz grał podejrzanie i zaczałem mu robic screeny, gdy szedł respem CT. Nagle zatrzymał się i gdy miał już być zrobiony 5 screen nagle się rozłączył. Więc uznałem to za ucieczkę przed zrobieniem screenów, które na pewno zostały przeze mnie wykonane co można sprawdzić w logach serwera. Poza tym nie jest prawdą, że gracz miał wysoki ping. W tym czasie na serwerze byłem chyba tylko ja, więc żaden admin go nie wyrzucił też za to. Moim zdaniem gracz kręci i jeżeli chce UB to powinien wstawić screeny, które mu zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Tylko nie wiem czy mam te ss .. Mozesz bardziej nakierowac ? w jakim miejscu bylem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Skoro Admin powiedział, że zrobiło Ci 5 ss'ów możliwe, że będziesz je miał. Spróbuj ich poszukać. Kieruj się tym poradnikiem http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 szukalem i nie mam tych ss wiec nwm moze dalo by rade tego unbana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ban z 24.04 piszesz ze nie masz ssow wiec nie pozostaje nic innego jak zamknac i bez ub jedyna opcja na ub to wykonanie wlasnorecznie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi