ikz' Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nick: Murzyn^^ Wiek: 16 rocznikowo Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tylko 1 adminem, właśnie na tym serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 Staż w CS-się: 3 lata Steam / Nonsteam: Steam Dlaczego Ty: No cóż, zdarza się, że jakimś cudem nie ma admina, a na serwie pojawiają się osoby czitujące, reklamujące inne serwery. Chciałbym temu w jakiś sposób zapobiec. Jak wspomniałem, miałem już tu admina i myślę, że dobrze się sprawowałem w tej roli. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 2-3 godzinki Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Murzyn%5E%5E/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samurai Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Nareszcie się doczekałem, oczywiście że na TAK. -Miły -Ogarnia -Wiek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tez147 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Na tak spełnia wymagania zgłasza na u@ ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Zdecydowanie tak. Znany wszystkim bardzo dobrze. Był adminem i ogarniał w 100% Zgłasza u@ Wymagania spełnione Pozytywna mordka Nic dodać nic ująć tylko Murzyn na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Zdecydowanie TaK: +Był ADmem i ogarniał +Wymagania +Stary kumpel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Naprawdę ? Spodziewałem się dłuższego czasu bez ciebie w kadrze Nic tylko go brać. Ogromne Tak i ciesze się, że wracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Oczywiście na tak ! +Często go widuje +Wymagania +Jest spoko 3x Tak przechodzisz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jestem na tak ! Wiek się zgadza Kiedyś byłeś adminem na tym serwerze i ogarniałeś w 100% Chyba Pół serwera cię zna Zgłasza na u@ Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Miły Bezkonfliktowy Ogarnięty Był tu adminem i dobrze się spisywał Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na tak: -Często jesteś na serwerze. -Nie sprawiasz problemów -Byłeś tu adminem już kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 oczywiście ze na tak -czesto go widac na serwie -byl adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Hajcie Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Oczywiście wielkie tak Ogar Steam Spoko koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi