Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 [align=center]Gram pod nick'iem Flux , mam niepełne 18. [/align] [align=center]Myślę, że mam pewne doświadczenie.[/align] [align=center]Znajomość AMXX? To raczej zależy od pluginów, ale jeżeli chodzi o podstawy to szczere 8.5 . [/align] [align=center]Staż to jakieś 7/8 lat, nie mam steam , uważam, że nie jest to niezbędne do dobrej gry.[/align] [align=center]Dlaczego ja ? W sumie poza złością w głowie z powodu gry z 4/5 cheat'ami i sporą dozą nienawiści do nich myślę, że mogę się przydać, większość adminów płoszy cheat'erów pisząc "swoim pisakiem", ja raczej będę się starać sprawdzić tego i owego, zanim ktokolwiek rozkmyni, że wszedł admin. Tak czy inaczej chciałbym zostać adminem by poprawić komfort gry swojej i współgraczy, bo przecież na tym polega w końcu rola admina .[/align] [align=center] :ooo:[/align] [align=center]BANG! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czas, który poświęcam na grę jest ściśle uzależniony od dnia, jednakże nie jest to mniej niż godzina dziennie.[/align] [align=center]GG:44448793[/align] [align=center]Skype[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Zmień kolor.Czerwony i zielony są tylko dla administracji. Dobij godziny aby spełniać wymagania,poprawy trochę aktywność i masz moje tak.Zobaczymy co powiedzą koledzy Admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Plus za podanie Ale: - Brak GT... A to podstawa.... - Pisanie ,że płoszymy pisakiem to zła wymówka, Większość adminów wbija na spec wchodząc na serwer, ogarnia i dopiero wchodzi i gdy piszę to nie Siema tylko porozumieć graczem lub ostrzec przed banem np. Kultura czy coś. Po za tym okey tylko podrób godziny i przestrzegaj WZORU. GT to GT, Wymagane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na nie - Konto pod podanie - Nie widziałem Cię jeszcze na serwerze, a potrzeba nam aktywnych adminów, dlatego popraw aktywność, daj się poznać i złóż podanie za 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jasille... Nie widziałeś mnie ? Za to ja cię widziałem wielokrotnie i to chyba nawet jeszcze dzisiaj, tak dzisiaj, dokładnie na cpl_mill, nawet raz cię zabiłem (wydaje mi się że właśnie AFK'owałeś przy wyjściu z BS'a pod takim daszkiem). ... Grasz premką, chyba jeremem. Tylko zastanawia mnie fakt czemu Ostry nie dostał bana, miał cheaty, a ja mam nawet demko. http://www58.zippyshare.com/v/HV0da1SZ/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 GT: http://www.gametracker.com/player/Flux/80.72.40.110:27027/ Widać po propozycjach i aktywności na forum teraz,że mu zależy.Stara się.Godziny spełnione. *Mała uwaga Flux.Jeśli robisz na kogoś denko nie zapomnij wpisać amx_IP i podać IP cheatera Decyzja należy do @Galaxy jednak według mnie można by spróbować z okresem próbnym mając na uwadze ostatnią aktywność adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 masz przegrane 9 godzin biorac pod uwage Twoja aktywnosc przyjmuje Cie na okres proby 2 tygodni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi