Gość Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Jak w temacie. Może jakieś psycho stats lub HLX? HLX Byłoby fajnym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Spokojnie, ranking będzie zrobiony więc wydaje mi się, że nic z tych rzeczy nie będzie potrzebne. Wiem- długo to trwa. Brak czasu Postaram się jak najszybciej ogarnąć rank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jeśli wszystko będzie dobrze skonfigurowane, to ten ranking musi zacząć poprawnie chodzić. Wcześniej problem rozwiązałem i wszystko działało jak powinno, opiekun dostał wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi