Na Hajcie Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Nick:NaHajcieRozgrzefffka;*** Wiek:16 lat Doswiadczenie: Byłem adminem na innych serwerowniach dobrze się sprawowałem.Bylem tu adminem z powodu braku czasu zrezygnowałem. Znajomosc AMXX (w skali 1-10) - 9/10 Staz w CSie - około 6 lat Steam/Non Steam - Oczywsiscie Steam Dlaczego Ty- Byłem adminem myśle , że dobrze się sprawowałem a w niektórych momentach brakuje admina. Czas jaki poswiecasz dziennie w Csa- 1-3 h Będę się staral jak najwięcej. Kontakt: GG Link do GameTracker'a : http:/www.gametracker.com/player/NaHajcieRozgrzefffka%3B%2A%2A%2A/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Adminów na serwerze jest już dość dużo, lecz i w tym podaniu muszę być na tak. Hajcik jest dość aktywnym graczem, zgłąsza u@, wymagania spełnia, a do tego bardzo pozytywna z niego osoba. Wiele rozmów itp. Reasumując powtórzę się, masz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Jestem na tak -zgłasza na u@ -nie sprawia problemów -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ja też jestem na tak: Ogarnięty Na serwerze dużo czasu przebywa Miał tu admina i ogarniał Z poczuciem humoru Powodzeniaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 No jestem na TaK Ogarnięty Jest aktywnym graczem Zgłasza na U@ Pozdrawiam . Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Znowu on ? Chyba sobie żartujecie. Ogarnięty typek na Tak mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 NA tak. -steam -ogarnięty -dobrze się sprawował jak był przedtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ogarnięty jest, doświadczenie ma, wymagania spełnia, jest aktywny. Na tak ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tez147 Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Na Tak -Często gra na serwerze. -Zgłasza na u@. -Ogarnięty. -Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Na tak, + Widzę na serwerze, + Godzinki są, + Spełnia wymagania, - Jest już dużo adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jestem n a tak. Byłeś adminem, często widuję Cię na serwerze, kulturalny. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 -Spełnia wymagania -Pozytywny człowiek -Często go widuję Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi