Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: 'Aktywny' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:46083630' [AMXBans] Twoje IP: '83.11.167.105' Nigdy nie miałem żadnego bana na tym serwie, a admin mi tu wyjeżdża, że mam aktywnego pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Na twoim ip jest ban z dziś spróbuj zresetować ruter lub zadzwonić do dostawcy internetu o zmianę ip. @Edit Trochę się pomyliłem masz bana na to samo ip i na nick. Więc to raczej nie pomyłka jedyną sznasą na UB jest 100 reklam naszej sieci przykro mi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi