Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry:Admin Godzina, data zdarzenia:pare minut temu Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=14912 Prosze o uzadnienie bana. W regulaminie zadnego serwera nie ma zakazu uzywania tego nicku, nikomu krzywdy nie robie, za nikogo sie nie podszywam. nie chce mi sie rozpisywac taki nick mailem oddawien dawna i nikt sie nie przyczepial dupuki tu uwas jak admin sobie ubzdural coś jestem głupi wie co, prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Uzupełnij najpierw wzór , który obowiązuje. Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: EDIT; przeciez wszystko jest w szczegolach bana Po to jest wzór , żeby z niego korzystać . Uzupełnienie wzoru nie zajmuje dużo czasu EDIT #2: Zapraszam admina @DobryChlopak do wyjaśnienie bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 przeciez wszystko jest w szczegolach bana proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Co mam wyjaśniać? Jest napisany powód bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Co mam wyjaśniać? Jest napisany powód bana. Od kiedy za nick "Admin" przyznawany jest ban na 1dzień ? . Nie widzę problemu w posiadaniu nicku Admin i raczej nie ma żadnej wzmianki w regulaminach , że takie nicki mają być banowane . Gracz otrzymuje w tym momencie UB , a co do Twojego wynagrodzenia za tego bana zadecyduje już S@/H@/OPS . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi