Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Cześć! Moję imię to Kacper i mam 18 lat! Pochodzę z okolic Mielca Gram w Counter-Strike już 5 latek. Dzięki wbiciu na server ODD2#2 poznałem przesympatyczną ADMINISTRATORKĘ. Myślę że dobrze spędzę czas na tej sieci! Pozdrawiam Kacperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Dziękuję za ciepłe słowa, bardzo miło mi Cię poznać . Muszę powiedzieć, że nieźle Ci idzie gra w CS (z VIP'em byłbyś nie do zabicia ). Hmmmm, jakbyś potrzebował jakiejś pomocy to śmiało możesz zwrócić się do mnie . No i oczywiście zapraszam też na sieciowe mieszańce, mam nadzieję, że micro masz ^^ Pozdrawiam, Magdalena (@Danke:*). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Dziękuję za ciepłe słowa, bardzo miło mi Cię poznać . Muszę powiedzieć, że nieźle Ci idzie gra w CS (z VIP'em byłbyś nie do zabicia ). Hmmmm, jakbyś potrzebował jakiejś pomocy to śmiało możesz zwrócić się do mnie . No i oczywiście zapraszam też na sieciowe mieszańce, mam nadzieję, że micro masz ^^ Pozdrawiam, Magdalena (@Danke:*). Bardzo chętnie a mikro mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 em@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Mój imiennik . Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Cześć koleżko nie wiem czy pamiętasz, ale miałem dilla z Tobą jakiś czasu temu. Posiadałem konto steam do sprzedania, a Ty byłeś zainteresowany nawet mam gdzieś Twój numer telefonu zapisany bo musiałem Ci podać. Życzę miłego pobytu na forum jak i serwerach. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi