dupadupadupadupa Napisano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 10 maja wybory prezydenckie 2015- to już chyba wszyscy wiedzą. Dobrze będzie, jeśli każdy kto ma prawo do głosowania, wykorzysta je i odda swój głos. Polecam obejrzeć filmik krążący po Facebook'u: https://www.facebook.com/dziennikarztvnu/videos/1611245602455298/ Zagłosujmy przeciwko systemowi, niech wreszcie Polska będzie krajem przyjaznym dla ludzi, bez złodziejstwa, bez tego całego parszywego rządu! Nie namawiam nikogo do głosowania na Korwina- jest wielu innych kandydatów, którzy są w stanie zmienić Polskę. Namawiam tylko do tego, aby zagłosować przeciwko systemowi (czyt. POPIS)! Zmieńmy ten kraj na lepsze! [align=right] [/align] [align=right]Pozdrawiam, tyłeczek [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Podpinam się myślę, że Korwin będzie dobrym wyborem. Jeden z nielicznych, który od lat głosi te same wartości. Gdzieś tam głęboko w serduszku wieżę, że na pewno coś zmieni. Nie ma co siedzieć przed monitorem i narzekać jak większość osób tylko trzeba zacząć coś działać poprostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 jestem za ! narzekanie nic nie daje ! idę głosować jak i wy na korwin'a mikke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Co jak co , Korwin niektóre poglądy ma ok , ale LUDZIE on chce sciągnać podatki. Myślicie chociaż troche ? Jeśli zniesie podatki to z czego wy ludzie będziecie mieli emerytury ? Nie będzie szkół , szpitali , policji , straży nie będzie nic , bo oni się utrzymują z podatków , ich pensja jest wypłacana z podatków. Zastanówcie się trochę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Nie namawiałem nikogo do głosowania na P. Korwina no ale ok, niech będzie. Korwin nie chce ściągnąć podatków, a jedynie je obniżyć. No ale co ja tam wiem, przecież podatki, które w tej chwili płacimy są jak najbardziej potrzebne. Przecież skądś trzeba wziąć na premie dla urzędników, a samochody Panów Posłów same się nie zatankują. I pamiętajmy o tym, aby 24 maja zagłosować na P. Komorowskiego (w razie jakichkolwiek niedomówień- to jest żart). W tej chwili nie dziwię się, że obecny Prezydent ma tak wysokie poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi