jestem slaby i chuj. Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam, ciężko mi to napisać, ale jestem zmuszony Was opuścić. Mam teraz dużo nauki i nie mam praktycznie w ogóle czasu. Nie wymieniam osób, bo nie chcę nikogo pominąć. Papa ;( Zostaliście oficjalnie wkręceni przez T4yFe! Oczywiście nie żegnam się, a wręcz przeciwnie, bo jeszcze tego nie zrobiłem Jestem nastolatkiem o imieniu Tomasz (wierny), mieszkam sobie w Naszym pięknym kraju. Uczę się w liceum, czasami dorabiam jako kelner. Lubię obejrzeć mecz, pokopać piłkę i pograć w cs-a. Mój staż to mniej więcej 2 lata. Karam głównie na DM TOP MAPS, DD2+DM, ODD2#2 oraz DD2/INF. Zapraszam do wspólnej gry. Do zobaczenia na serwerze! Oj Aruś, troszkę dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Nie wierzę. Mam dodać punkt za bezsensowne tematy? Chcesz żartować to żartuj sobie w offtopicu, a nie w takim dziale. A potem się dziwicie, że dostajecie ostrzeżenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Przywitaj się!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 ema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Siema kelnerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Niczym dziecko, ale witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 No CZEŚĆ kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 http://multi-head.pl/topic/43043-zamkni%C4%99tybajo/ Czyli coś kręcisz czy mi się wydaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 No nie wierze koleś ma 2 konto na forum. Na 1 dostał bana, to przychodzi do nas na innym sprzęcie? Od razu takiego kogoś banować ! Źle zrozumiałem, jeszcze raz witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 nie doczytałeś mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 rzeczywiście miał tu konto . No to witamy hah ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ojjj trzymaj się i powodzenia w życiu wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ojjj trzymaj się i powodzenia w życiu wracaj szybko on nigdzie nie odchodzi robi beke gdzie powino wisiec ostrzezenie . p.s.- jeszcze nie widzialem abys karał 2 rundy i zawse Cie przegonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 1 Maja 2015 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi