MaMiKo <3 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Nick:MaMiKo <3 Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre byłem już adminem na wielu serwerach tego typu. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:3-4lat-a Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Ponieważ przyda wam się admin czasami żadnego nie ma a są nie przestrzegane zasady serwera poza tym jestem prawie zawsze do dyspozycji. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 h teraz miałem mało przerwe. Kontakt:gg/forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/MaMiKo%20%3C3/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tvviczek Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Jestem na TAK! +Wiek +Doświadczenie +AMXX -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Oczywiście temat do zamknięcia. Nie minęły 2 tygodnie od złożenia ostatniego podania (03.03.2016). Nie znasz regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Nie spełniasz podstawowych wymagań + masz nieodrobione 2 warny, podania składasz non stop. Takim sposobem nic tutaj nie osiągniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi