Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Siemano z tej strony Seweryn tzw Savi.Mam obecnie 15 lat w tym roku obchodzę 16 urodziny.Interesuję się wieloma rzeczami .Jak na chwilę obecną gram w League Of Legends i CS;GO . Jeżeli ktoś ma ochotę pograć zapraszam na pw .Z multi-headem nie witam się pierwszy raz jestem na tej sieci od chyba 4 lat z przerwami ^^ .Mam nadzieję że ten powrót nie będzie chwilowy .Pozdrawiam Savi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witaj Serwerynie, i życzę miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 cześć Savi miłej gry pozdrawiam ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi