Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nick:Prosiaczek Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Kiedyś mój znajomy prowadził JB i dał admina miałem przez kilka miesięcy i wiem na czym to polega i przeczytałem regulamin i go akceptuje Znajomość AMXX (W skali 1-10):4 Staż w CS-sie:od 2010 pierw nonsteam teraz od 2 lat steam Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Bardzo dużo Fk potrzebny admin w godzinach rannych i popołudniowych czyli wtedy bym ja był od 10 do 16 Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h w tym 2-3h na zm Kontakt:Steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27032/top_players/?query=Prosiaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Polecam tego allegrowicza . Jestem na tak : często gra , ogarnia , mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 HAHAHHA XDDDD JESTEM NA NIE LINK Z GT NIE Z TEGO SERWERA NIE OGARNIASZ CT I MASZ BANA MAŁO GRASZ Nie takuch ludzi szukamy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 6 Maja 2015 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Stanowczo na nie: -Nie widuje cię na serwerze -Zły link do GT -Nie ogarniasz ct a ponadto masz bana na ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Też jestem na Nie GT = Nie ten serwer. Mało Grasz. Tutaj jest GT "Prosiaczka" http://www.gametracker.com/player/prosiaczek/80.72.43.106:27033/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 http://www.gametracker.com/player/prosiaczek/80.72.43.106:27033/ Link do GT Przepraszam za pomyłkę. -Dlaczego Ty:Bardzo dużo Fk potrzebny admin w godzinach rannych i popołudniowych czyli wtedy bym ja był od 10 do 16 -Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h w tym 2-3h na zm wychodzi że ok 2-3h jestem na samym JB (codziennie) Czy niezrozumiale się tutaj wypowiedziałem? Tak jak wspomniałem jestem codziennie na JB i jeśli ktoś twierdzi że mnie nie ma to niech wejdzie i sam zobaczy A no i nic na siłę nie muszę mieć tu admina jeśli nie chcecie żeby był w końcu ogar (admin raz na 2-3 dni) w godzinach 10-16 co to ma być ja się grzecznie pytam?! PiNo chciałbym ci przypomnieć że jak grasz w godzinach 10-16 to jak ty wchodzisz to ja już gram albo później wchodzę.(dużo razy już grałeś ze mną) Wandi a kiedy ty ostatnio byłeś na serwerze tydzień temu a może dwa? Bo od tych 2 miesięcy co gram na tym serwerze to rzadko co z tobą gram wiec skąd możesz wiedzieć ile gram? Smoke. A wczoraj z kim grałeś a przed wczoraj? a może jeszcze w poniedziałek? To co piszesz że mało gram skoro gram codziennie Pozdro. ResQ napisał że często gram kłamie? A bana dostałem od jakiegoś admina który kozaczył do mnie.Popełniłem 1 błąd każdemu się zdarza Zasad nie znam? to dlaczego jak jestem w TT to zostaje często jako ostatni albo ginę dopiero na końcu Bo wiem co oni mówią i robię to samo tylko u mnie więcej kreatywności to z jakiego to powodu bana na CT dostałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 No tak 1000 minut przegrane :facepalm: Od 15 to ja gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loray Napisano 7 Maja 2015 Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 na nie Nie zna regulaminu na serwerze. Wyzywa Przeklina wielokrotnie (nawet jak admin prosi o kulture) Złe GT Malo minut przegrane nie ogarnia Duzo tego jest szkoda wypisywac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProLoG Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Mimo że też Łodzi nie będę przymykać oka.Samo GT pokazuje tą słabą aktywność i w sumie wchodzenie tak jakby w kratkę na serwer. Widzę też że ban na CT wiec to już stanowcze NIE bo skoro go masz albo nie ogarniasz prowadzenia albo robiłeś dużo fk czyli nie znasz regulaminu.Pograj z nami dłużnej i częściej a po 3-4 tygodniach złóż na spokojnie nowe podanko chyba że nadal będziesz czuł że nie jesteś gotowy i nie znasz jeszcze regulaminu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina JailBreak" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi