Arda Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Dzisiaj pewien gracz wszedł na txt, po czym zgłosiłem to dwa razy na u@, owy gracz dostał kicka po czym admin mISHa wyrzucił mnie z powodem "Pisz skarge". Następnie, gdy wszedłem na serwer i zapytałem się za co dostałem kicka zaczął mnie slapowować. Kulturalnie zgłosiłem gracza, który był na txt i za to dostałem kicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące Serwera" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Jeżeli składasz skargę musisz przedstawić dowody (np. demko z hltv) albo SS`y, jeżeli tego nie zrobisz skarga zostanie rozpatrzona negatywnie. Po za tym dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Brak dowodów. Następnym razem pisząc skargę- przedstaw je. Kolejna taka skarga nagrodzona zostanie ostrzeżeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi