j0!nt Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Siema wszystkim mam taki problem ,bo gdy strzelam urywa mi głos i jest taki mały lagg... Zapodam wam filmik ,w którym to widać jest to na początku gdy zaczynam strzelać z m4 nie wiem czy na początku zauważycie. Próbowałem już na nowo installować grę na steamie na ns tak samo się dzieje i to tylko na tym serwerze (cod 400) przed resetem wszystko było cacy. Installowałem też nowy sterownik do karty graficznej nie pomogło... Nie wiem co mogę jeszcze zrobić dlatego proszę o pomoc bo utrudnia mi to grę i ciężko się strzela gdy co chwilę coś ścina. Macie jakieś pomysły? Link do filmu : https://www.youtube.com/watch?v=DK4HA1SeJ3E&feature=youtu.be PATRZCIE PIERWSZE SEKUNDY JAK ZACZYNAM STRZELAĆ Z M4 TAM WIDAĆ NAJLEPIEJ ,TO POWTARZA SIĘ CO PARĘ STRZAŁÓW JAK STRZELAM SERIĄ. WIDAĆ TO TEŻ GDY STRZELAM Z AK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Zauwazylem tylko to jak z Ak strzelasz to pod koncem Magazynku ci Ogien z lufy znika. Moze sprobuj Reinstall Csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 reinstal pomoze w 100% bo to jest bug zwiazany rowniez z serwerem i pluginami pomoglem? zostaw plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Już to robiłem ;d Dwa razy, na ns mam tak samo i to tylko na tym serwie po resecie bo przed nic się nie działo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 to jest problem nie z cs tylko z pluginem na serzwerze pisz do h@ niech sprawdzi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Pytałem parę osób na serwerze i mają ten sam problem co ja nie wydaje mi się ,że to z cs'em coś jest nie tak tylko z serwerem pluginami czy coś. Nie słyszę ,gdy ktoś mówi coś przez mikrofon ani jak używam uav czy też innych rzeczy z /ks tego głosu co zawszę mówił "Uav" coś tam coś tam chyba wiecie o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Więc problem widnieje z serwerem, zgłoś to do opiekuna lub H@ i myślę ze coś z tym zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 9 Maja 2015 Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Wgrać na nowo pliki z dźwiękami, może po prostu któryś jest zepsuty.. Takie rzeczy się zdarzają ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jednak problem jest w moim komuterze/grze tyle ,że nie wiem dokładnie co może być przyczyną mam tak na każdym serwerze. Próbowałem na nowo grę installować już 3 raz to robiłem i nadal to samo na ns jest identycznie. Już sam nie wiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Akcelerację w windows'ie oraz 1.6 (w parametrach startowych wpisane " -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd") wyłączyłeś? Spróbuj wyłączyć synchronizację pionową oraz w konsoli wpisać: fps_max 99 rate 25000 cl_updaterate 101 ex_interp 0.01 W steam kliknij na cs 1.6 PPM przejdź do ustawień uruchamiania oraz wpisz: -nofbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myrym Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 zobacz Menedzer zadań > PPM na hl.exe > ustaw priorytet wez niski > i zobacz jeszcze > ustawienia koligacji wez na 1 procek Pomogłem zostaw Reputacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 12 Maja 2015 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Sproboj zrobic Aktualizacje KArty GRaficznej i Dzwiekwej. TO rowniez od tego zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Maja 2015 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi