Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Wycinek z konsoli na temat bana : [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Easy Q [AMXBans] Reason : ' ab ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : STEAM_2 : 0 : 1734037678 [AMXBans] Your IP : 178.159.194.142 Opis całej sytuacji: Wszedłem na serwer, gdy już dostałem UB, po 5 minutach grania, gracz o nick'u "Hiszpan3k" zgłosił mnie, że gram jako aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ty oczywiście dostajesz ub, a proszę admina @tez147 do wyjaśnienia dlaczego dał bana bez sprawdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tez147 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Przepraszam mój błąd nie sprawdziłem w bansie tylko na stronie głównej i nie zauważyłem jego ub juz się to więcej nie zdarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Sprawa wyjaśniona. Mam nadzieje, że to się nie powtórzy. @Easy Q możesz wracać do gry. Temat uważam za zakończony. Jeżeli problem się powtórzy będą konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi