Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Data i godzina: 20;20 Nick admina/gracza, który zawinił: What u gonna do Dowody: 7:27 "glupie gowno" + 8 minuta na czacie do gracza. http://www24.zippyshare.com/v/O07lgeRY/file.htmlŚwiadkowie: - Uzasadnienie: Recydywa, nie wiem ktora to juz skarga i ile dem juz wyslalem. Jak widac ban na 2 tygodnie niczego nie zmienil. Dalej standardowe wyzywanie graczy od "gówien". Wnioskuje o kolejne 2 tygodnie przerwy bo jak widac kara przyniosla krotko trwaly rezultat (przez kilka dni byl spokoj - przynajmniej w mojej obecnosci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Juve ale Ty jestes rzadki -.- po pierwsze wyzwanie 1x -.- nie wyzywalem wiecej -.- po 2nd jesli ktos Cie bije to trzeba go banowac i znajdowac zawsze jakis powod . po 3rd na serverze jest wiele wiele gorszych graczy ktorzy wyzywaja innych niz ja -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dajcie mi ób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Plose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Co ja zlobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Plose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Juve ale Ty jestes rzadki -.- po pierwsze wyzwanie 1x -.- nie wyzywalem wiecej -.- po 2nd jesli ktos Cie bije to trzeba go banowac i znajdowac zawsze jakis powod . po 3rd na serverze jest wiele wiele gorszych graczy ktorzy wyzywaja innych niz ja -.- W dalszym ciagu wyzywasz na serwerze wiec podaruj sobie juz te teksty. Bic to co najwyzej mozesz sie z kolegami w piaskownicy. Nie potrafisz sie zachowac i nie ma tutaj nad czym sie rozwodzic. To co robisz teraz na serwerze z Jokerem jest tego dobitnym przykladem. Jakies glupie teksty o kablowaniu, byciu rudym, upalonym itp itd. Szczeniactwo do potegi n'tej. Dorosnij w koncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ób !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Skoro 2 tygodnie przemyśleń nic nie dały, to dajcie na miesiąc - może tym razem się wyrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Obraza była, nie jakaś straszna, ale gracz miał juz bana na 2tyg. Nakładam bana na tydzień i jeśli to się powtórzy będzie ban na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Obraza była, nie jakaś straszna, ale gracz miał juz bana na 2tyg. Nakładam bana na tydzień i jeśli to się powtórzy będzie ban na miesiąc Napisałeś,że bana dodałeś,a patrze w banie żaden ban nie został nałożony . Poza tym nie rozumie Twojej decyzji co do czasu bana . Gracz ten nie wyciągnął wniosków z 2 tygodniowego bana a ty mu ten czas zmniejszasz? Skoro 2 tygodnie przemyśleń nic nie dały, to dajcie na miesiąc - może tym razem się wyrobi. Zgadzam się , bana dodałem na 1 msc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi