Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Witam . Chciałbym przystąpić o admina na waszym serwerze. Mój nick na serwerze : St4sz3K Mam 17 lat. Byłem kiedyś adminem na serwerze kolegi. Mam przegrane 200 godzin w CS:GO i około 300-400 w cs 1.6. W cs 1.6 gram na NonSteam. Chcę zostać adminem dlatego iż często gram w cs , szczególnie teraz jak mnie cos naszlo na cs 1.6 na serwerze teraz staram sie być codziennie choć niedawno zaczęłem na nim grac i staram sie być na tym serwerze jak najczęściej. Można się ze mną skontaktować na GG: 53957587 Dziękuje i mam nadzieję , że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie St4sz3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 173 min przegrane?Dobry żart. Dobij h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Na nie, jak kolega powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ahahahah Co za zabawny typ. Chłopie juz ci mówię co jest nie tak - Godziny to raz - Konto dla podania to dwa - Nie obchodzą nas godziny przegrane w CS Go i 1.6 ale chodzi na na serwerze o czas który spędziłes to trzy. - Dziś pierwszy raz widziałem Cie na serwerze to cztery. Porostu porażka z mojej str. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Myślę, że nie ma co czekać, aż @Galaxy odrzuci podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 10 Maja 2015 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi