Gość Guest Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Wzór skargi: Data i godzina: 21:35 Nick admina/gracza, który zawinił: Jagla i Endoc Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie:Wszedłem na specta żeby się upewnić że gracz gra odpalony. I odrazu zostalem wywalony z serwa trzy razy, jak ponownie wszedlłem dostałem ban 5 min . Po upływie 5 min znowu znalazłem sie na serwie i pisałem żeby mi powiedział admin gdzie w regulaminie jest napisane że nie moge zobaczyć gracza jak gra , i zaraz dostalem kolejne 5 min od drugiego admina.A szczególnie że na specta poszedłem na chwilę! Ogarnijcie tych "ala adminów" oni nie sa bogami, niech się każdy z nich zajmie odpaleńcami a nie kimś kto wejdzie na specta na chwile! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagla Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Kolego nie dostałeś bana odrazu. Zostałeś wyrzucany 3 razy, w regulaminie nie jest napisane ze gracz nie może wchodzić na spekta. Napisałem ci że jak chcesz zobaczyć sobie czy ktos jest odpalony to napisz na u@. Dostałeś bana bo nic takiego nie pisałeś. Teraz każdy taki będzie wyrzucany ponieważ już było kilka takich akcji że ludzie siedzieli na spekcie a pozniej były podania o admina. Według mnie skarga bezpodstawna. A za tekts czy mnie pojebało to powinieneś dostać bana na dłużej Jeśli góra stwierdzi że to podchodzi pod obraze to proszę o zbanowanie gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Bezpodstawna skarga + ban minął. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Maja 2015 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi