Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 8;30 gala Medelowo czy ustawianie celownika na wysokosci glowy jest modelem? logiczne ze bede mierzyl pprzy scianie bo czesto tam stoi ktos z awp i tylko czeka az sie ktos wychyli. Coflem sie z gali ale proponuje zobaczycz ze zamim poszedlem (zabilem Ghul) widzialez ze ktos z CT stoti na dole kolo A (jakis VIP) i prawdobopodbmnie zginal(na HLTV NIE WIDZE RADARU) wiec co mialem zrobic cofnolem i jak zawsze mierzylem na murek bo tam tez czesto ktos stoi i tylko czeka az sie pokazen glowa. Wiadomo ze gosc pojdzie na gale bo gdzie indziej mialby isc.. Dla mnei normalna sytuacja... jedziem dali 10;11 strzal przed modelem aha tam jest jeszcze z sekunda przerwy zanim zaczne strzelac. Pozatym jak tt idzie z dlugiej to kilku idzie pod sciany by awp ich nie zabilo a kilku po drugiej stronie po patrzec czy ktos za skrzynkami na bs A nie siedzi chyba logiczne (learn to play) chetnie poducze 12;04 wy go naprawde nei slyszycie ja mam sluchawki marki lepiej nie wiedziec za 9 zl z tesco i go slyszalem ze idzie a nastepnie wskoczyl na skrzynke pod okno. szkoda ze mnie nie slychac jak mowie przez mikro (albo tylko ja nie slysze). jeszcze sluchac jak na srodku drugi gosc oddal strzal z kalacha. no prosze was . Lecmy dalej 12;24 slychac jak ktos z TT zabil mojego chlopa na gali.... to wiadomo ze gdzies bedize w tamtych rejonach 12;42 czemu tam patrze? bo mzoe awp stoi i chce wiedziec jak polece gala czy awp cofnela na A czy pobiegla do piachu tym razem niestety nie dobiegla do piachu.... (macie braki kolegowie:P) "12:45- strzał przed modelem." ZROBIL JESZCZE 3 KROKI ZANIM DO NIEGO STRZELILEM badz obiektywna/obiektywny 12;40 jak wczesniej pisalem wiem ze byl na gali, dodatkowo uzyl spadochronu jak bylem w drzwiach czysty refleks albo fart jak wolicie 17;50 Richard sorry ze to powiel ale czy TY kurwa sobie ze mnie jaja robisz myslisz ze ja w to od dzisiaj gram ?? wiadomo ze tt przelatuje w tym miejscu bo chodzi sie przed awp za zielonymi. To gdzie mam mierzyc ??? boze widzisz i nei grzmisz P.S moze chaotycznie i z bledami (mam dys.... cos tam ) ale zachecam do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Starałeś się ukrywać,ale niestety to Ci się nie udało. Akcje,które rozpisaliśmy są wystarczającym dowodem na to,że byłeś odpalony i starałeś się to ukryć . Tak jak wspomniałem wcześniej . Musisz wykonać 100 reklam sieci własnoręcznie jeżeli chcesz jeszcze u nas pograć . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi