venividiwandi Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Co wy na to aby na każdym serwerze po pobraniu HLTV było słychać głos ? Ułatwiło by to prace UBT i adminą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Niestety hltv głosu nie nagrywa, nie nagrywało i nagrywać nie będzie, nie ma na to siły tak jest już z góry od samego początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 No nie wiem ,grałem na sieciach innych i było słychcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Chyba działało z komendą sv_alltalk ale wtedy gra jest bez sensu Poza tym obawiam się, że wtedy rozmiar demek i ich wczytywanie wzrosłoby o niezłą wielkość MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Popieram Wandisia, super pomysł, jeśli się da to jak najbardziej, będzie to bardzo pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Maja 2015 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Nie ma szans. Sprawdziłem config HLTV na 1s1k i nie ma w nim żadnej opcji edycji dotyczącej głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Maja 2015 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi