bartek06123 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Twój nick podczas gry: OpsOps Godzina, data zdarzenia:17:15 mniej wiecej Mapa: de_mirage STEAM_ID / IP: 'STEAM_2:0:634621710 / IP : '95.160.10.192' Uzasadnienie: Nie wiem za co dostałem bana. W miejscu gdzie powinien być powód miałem " Wstaw ss na MultiHead" wiec nie wiem o co chodzi. Trochę juz gram na tym serwerze wiec proszę o unbana. Nie wiem czy to tu miałem napisać ( w razie czego mogę przenieść post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Zapraszam admina @@Agatka. do wyjaśnienia sytuacji. Na Twoim ip są niewstawione ss'y. Zmieniłeś sid i wbiłeś znowu na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Wszedłeś na aktywnym banie. Jak chcesz Ub, zrób 100 reklam. Jakbyś nie wszedł, miałbyś 48 na ich wstawienie, a tak lipa. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek06123 Napisano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Juz wstawiłem. Nic nie zmienialem nawet nie wiem co to jest ten sid po prostu wszedłem na server z innego clienta i myslalem ze to pomylka i dostalem unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi